9 år tillsammans - överraskning

 
Idag firar jag och Jonas hela 9 år tillsammans, tänk att det gått 9 årsedan vi möttes på tågstationen och kysstes för första gången. Å vilken resa vi gjort, nu står vi här med en underbar son och bor i ett hus som vi trivs så bra i. Men idag har vi så mycket annat så vi firade igår istället. Jonas hade ordnat en överraskning till mig och under dagens gång skickade han ledtrådar som jag inte förstod. Sedan kom han och hämtade mig på jobbet där han berättade att Theodor skulle hämtas av sin farmor och gammelmormor och vara där under kvällen. Sedan ville han att jag skulle ha ögonbindel men jag blev för årsjuk. Han körde till pålberget, ett berg i Råneå, det är så himla vackert där. Så vi vandrade upp och han hade med fika, så där satt vi och mös och tittade på den vackra utsikten och bara njöt av varandra. Sedan for vi in till stan och åt på pinchos. Så gott och mysigt. Verkligen en så himla rolig och mysig dag!
 

Ny mobiltelefon

 
Idag tog sig min telefon ett dopp i toaletten, först funkade den felfritt men sedan blev den knäppare å knäppare. Tillslut stängde den av sig helt, blinkade grönt å sedan startade den inte mer. Så jag och Theodor for ut och köpte en ny telefon. Det är ju tråkigt med en onödig utgift men min gamla började ge upp, den hade några år på nacken så de hade nog varit dags snart ändå. Hursomhelst så fick en samsung galaxy s8a följa med hem. Silvrig och fin, jag är nöjd. Jag har inte kommit igång så mycket med den än. Man upptäcker verkligen hur mycket appar och sådant man har. Men kameran verkar vara bra och den är snabb och smidig. Den korta stunden jag var utan mobil kände jag mig helt lost. Visste inte ens vad klockan var eller när bussen gick,  märkte verkligen hur beroende jag är av telefonen. Tänkte bara på om jag hade varit tvungen att ringa 112, de är ju som en trygghet i en mobil. Nu återstår bara att fixa snygga skal till, så kul!

En höstpuss

 
Idag har jag vabbat igen, har verkligen blivit mycket senaste tiden. De ringde igår från förskolan att vi skulle hämta honom. Han är inte sjuk, han mår bra, är pigg och glad, men han snorar och därför får han inte vara där med tanke på smittorisken. Så idag har vi varit hemma och myst. Theodor har fått ha på sig pyjamas hela dagen, så gosigt. Vi har sett Nicke och Paw Patrol. Vi har även satt igång lite roliga pysselprojekt, ska visa er det senare. Till lunch stekte han sin första pannkaka, film finns på min instastory, så sött! Hoppas allt är bra med er.