November månad

 
Redan har Oktober gått och de är November imorgon. Vi har hunnit få snö och den ligger faktiskt kvar men de är plusgrader och regnar. Jag tänkte nu att vi skulle titta på mina planer för November.
 
6/11 Föräldramöte på Theodors förskola.
9/11 Har Theodor namnsdag.
11/11 Farsdag.
10/11 Har Jonas spelning med sitt band Prematur.
17/11 Afternoon tea.
25/11 Ska vi på dop för Teus.
30/11 Har Jonas och Theodor namnsdag med mellannamnet Anders.
 
Inte så mycket planer än så länge men de kommer säkert, men något jag vill och som är odatumplanerat är att gå på bio. Både med kollegor och se Nötknäpparen och de 4 världarna samt Fantastiska Vidunder med Jonas.

En pyjamas med spöken

 
Theodor sover nu gott i sin säng, i sin söta pyjamas med spöken, så passande nu till Halloween. Han var så trött och somnade jättefort. Igår jobbade jag kväll så vi sov hos min mamma eftersom att Jonas är i Stockholm. Bilderna är tagna i söndags när jag tog upp honom till mig, jag hatar verkligen att sova själv. Jonas har varit i Stockholm sedan i Lördags på jobb å jag har saknat honom så himla mycket, men nu sitter han på flyget hem. Jag var så rädd att flyget skulle bli inställt pågrund av stormvarningen men de verkar gå bra, ser tillomed ut som att de kommer landa före beräknad tid. Å vad jag längtar, ska ta och duka fram lite gotta och sätta igång så Riverdale står redo.
Happy Halloween på er!

Vintertid och varmchoklad

Klockomställning till vintertid idag, och vinter har vi verkligen fått, vi har fått så pass mycket snö att vi idag gav oss ut och fotade julkortsbilderna. Det blev superbra, är så nöjd! Skönt att ha det klart och Theodor hade så roligt. Sedan for jag iväg och höll i mina 3 dansklasser. Hade lite halloweenparty med dem, så kul! Dock har jag fått så jäkla ont i ena höften, har haft det några dagar och förstår inte vad det är, värker hela tiden och hindrar mig så mycket.. Hoppas de går över snart. Igår var jag, Theodor och mamma på jätteloppisen på Arcus fyndmarknad. Det är 2 gånger om året och det är verkligen en höjdpunkt, vi älskar det! Och vi gjorde flera roliga och bra fynd. Theodor hade ett mål med loppisen och det var att köpa godis, han köpte choklad och slockade i vagnen medans han åt den, så söt haha. Men även en sopbil fick följa med han hem, å som han har lekt med den alltså, han ville tillomed att den skulle ligga med honom i sängen medans mamman blev hänvisad till stolen vid nattning...
 
Jag och Theodor kröp ner under en mysig filt med varsin mugg med varmchoklad.