1 månadsfotografering

Idag blir vår kille hela 5 veckor gammal. På Theodors 1 månadsdag var hans faster Anna hos oss och tog jättefina bilder på honom. Vi hade olika underlag och jag hade virkat en liten krona till våran fina lilla prins. Jag är verkligen supernöjd med bilderna. Här kommer några av dom men ni lär få se mycket från denna fotografering.
 
 

En månad som mamma

En månad mellan de två bilderna. På den vänstra hade jag värkar och på den högra en 1 månad gammal bebis. Hur häftigt är inte det? Jag tycker kroppen har återhämtat sig snabbt. Visst, magen ser ut som i vecka 20 och jag har tappat mycket muskler, rumpan är helt borta. Men jag tänker inte stressa med att komma tillbaka, det får ta den tid det tar för all fokus ligger på min underbara lillkille. Allt känns verkligen så bra, har fått in bra rutiner och har lärt oss hans sätt att berätta saker. Som jag älskar att vara mamma, hans mamma.
 

En liten utflykt

Igår var vi på en liten utflykt till gammelstad kyrkby och Hägnan. Theodors första utflykt och det gick jättebra. Mormor och farmor var också med. Vi promenerade bland djuren i Hägnan och på de mysiga gatorna i kyrkbyn. Vi åt lunch/fika på Café fängnan, jag drack den supergoda saften och där ville även Theodor äta.