In matching pj's

 
Jag har länge velat ha matchande julpyjamasar åt alla i familjen och hittade dessa söta på patpat. Dock inga till katterna, men de är de nog bara glada för, å de är ju redan grå och vita så de matchade med pyjamasarna ändå haha. Det är isbjörnar på dom och på min står det mama, på Jonas papa och på Theodors kids. Tycker dom är så himla söta och supersköna med. Theodor tyckte det var väldigt roligt att vi hade lika och jag äälskar att töntmatcha.
 

December månad

Alltså jag kan verkligen inte ta in at det är december på lördag?! Känns som missat hela oktober och november.. Men det känns i alla fall så mysigt med December, älskar julmånaden med allt vad det innebär. Å nu tänkte jag att ni skulle få ta del av mina decemberplaner än så länge. Samtidigt som jag visar er Decembers blad i kalendern, med en bild från Theodors första jul 2016, alltså så liten plutt.
 
 
1/12 åker vi till Haparanda för att gå på ikea mm. och sedan julbord i kukkolaforsen.
7/12 Är jag bjuden till en kollega på julmys,
8/12 Eventuellt gå på julmarknad i gammelstan, och sedan julmysa hos Theodor farmor.
9/12 Dansmöte.
11/12 Fyller katterna 1 år!
13/12 Lucia firande för Theodor på förskolan.
15/12 Toner i juletid med Jonas projektkör.
16/12 Julavsutning med dansen.
22/12 Fyller Anna år. Jag och mamma ska på christmas on ice.
24/12 Julafton!
25/12 Är vi bjudna på middag hos min fyrmänning med familj.
27-28/12 Mellandagarna jobbar jag.
31/12 Nyårsafton.

Pepparkaksbak

 
Idag har vi varit hemma, Theodor var hemma från förskolan redan igår med Jonas eftersom han är förkyld. Han är trött å lite täppt och rosslig så vi blir hemma imorgon med. Min mamma har semester i veckan så idag passade vi på att baka pepparkakor hos henne, så himla mysigt! Theodor tyckte det var så roligt, och framför allt gott, han åt betydligt mer än han bakade. Han är så himla bestämd och jag fick minsann inte hjälpa honom, så en pepparkaka gjorde han heeelt själv, den syns på nedersta bilden, kan ni gissa vilken som är den han gjort?