Natta i egen säng

Nu har jag just nattat Theodor, har börjat natta honom i hans egen säng och det går riktigt bra! Lägger ner honom, sjunger/lyssnar på sövningslåtar och stryker. Första kvällen tog det 1 timme, andra 1/2 timme och nu tar det bara mellan 5 och 15 minuter. Annars när han somnar hos mig och vaknar i sin säng själv blir han ledsen. När han då kommer upp till oss ligger han och småsnuttar nästan hela natten. Vilket små stör både min och hans sömn plus att mina bröst inte mår bra av det då han snuttar så konstigt då. När vi nattat honom i hans säng har han sovit i sin säng mycket längre, nästan hela natten, när han vaknar får han komma upp till oss men är då inte så snuttig. Så skönt för oss alla, men jag saknar honom så mycket när han sover själv..
 
Alltså hur söt sover han inte med haren? Vi har dock tagit bort haren och kudden nu då han gärna sover på magen.
 

Klämmis

 
Theodor älskar att äta ur klämmis så vi har köpt så man kan göra egna från www.minsqueeze.se. Nu har vi äntligen testat dom och de funkade verkligen bra. Mycket bättre för miljön, roligt att göra egna och mycket sötare förpackning. Perfekt att ha med sig och så uppskattat av lillgossen.

Ny uke

Ja då har vi gått in i en ny vecka, eller ny uke som vi skulle säga här hemma eftersom vi pratar med norska än svenska här hemma just nu. Vi har nämligen även vi fasnat för serien skam, kan verkligen hålla med om att den är bra. Hoppas eran helg har varit bra. Det har våran varit, Jonas var ledig i lördags så då var vi och promenerade på isen så härligt! Igår var jag och Theodor hos mamma och badade badkar även det härligt. Vill önska er en fin vecka!
 
Så roligt med denna boken, jag började skriva 2015 och när den är slut kommer Theodor att vara 9 år gammal, tänk så mycket som hinner hända där emellan. Det är så roligt att läsa vad vi gjorde förra och då förra året.