Septembers glossybox

I torsdags kom min andra glossybox. Lika nöjd med denna! Dock kommer mamma att få ögonskuggan och det färgade läppsylet, då det är mer hennes grej. Blir så glad när jag får hem lådan och får öppna den, iiii. Vill du också få hem  boxarna så kan du klicka HÄR.
 
 

Tidigt på måndagsmorgonen

 
Ja, måndag klockan 01.45 ringde alarmet och vi gick ut för att titta på månen. Först var det en fin förmörkelse, så häftigt att se den gå från fullmåne till pytteliten på bara någon timme. Vi träffades upp med några vänner, tände en eld, grillade korv och åt chips. Så mysigt! Så väntade vi, och tillslut blev den röd. Så himla vackert och mäktigt!
 

Varning för äcklig bild

Nu har det gått en vecka sedan operationen. Jag går jättebra på foten och det gör inte så farligt ont, har kryckor när jag går ute. Dock såg det inte så snyggt ut under bandaget. Blodigt, gäggigt och blått. Blä, blä, blä. Egentligen ska jag inte byta omplåstring, men hallå, hur äckligt är det inte? Så igår bytte jag, känns bra, lite färschare, under var det jättefint! 2 veckor tills stygnen ska tas nu. Jag vet att det nog inte alls är OK att lägga ut en sådan här bild men jag har ju bloggen lite som dokumentation för min egen skull. Men varnar känsliga. 
 
Varning för äcklig bild