Sista februari

Semeldagen idag, äter ni semla? Jag är inte så glad i de men brukar äta en per år, jag blev bjuden på en för ett tag sedan så idag blir det nog ingen. Idag har vi varit på 8 månaderskontroll på BVC, allt var jättebra, han följer kurvan perfekt och ligger lite före i utvecklingen. Våran stora duktiga kille. Som nu är lite förkyld, snorig och hostig, låter som en liten gris emellanåt. Men han är glad och frammåt ändå, lite mera trött, gosig och snuttig bara.
 
Efter BVC gick vi den dagliga promenaden, men Theodor ville fortsätta och sova så jag köpte hem mat till lunch som jag fick äta själv framför paradise hotell, lite mamma lyx. Nu har han just vaknat och sitter i min famn och leker med sugröret (väldigt roligt). Fotade denna bild för någon kväll sen och kolla så sött han sover. På magen, helst i vår säng på tvären. 
 
 

Namntavor från formeli.se

I ett samarbete med formeli.se fick jag beställa 2 stycken prints. Jag beställde då en födelsetavla till Theodor och en ni kommer få se lite senare. Men Linda skickade med en till superfin tavla till Theodor. Så himla gulligt av henne. Snabbt fick jag dom också, beställde på onsdag och i fredags kom de.
 
  
Jag är verkligen sååå himla nöjd, den till vänster heter bokstavsprick och den till höger heter underverk, jag valde dock att byta ut vimpeltexten till "älskade prins". Jag har nu satt i dom i ramar och de har fått komma upp, ska visa er hur de blev senare.
 
 
Så roligt att få göra ett samarbete med formeli.se, Linda var verkligen såå gullig att ha med att göra. Känns så roligt då jag läst hennes blogg sedan hon var gravid med Selma.

Söndag

Hoppas ni har haft en jättebra vecka, det har vi haft. Idag ska vi till min mamma, åka pulka, bada badkar och äta middag, mysigt. Jag tänkte ta och berätta lite om vad vi gjort under veckan:

- Vi har varit på juniorträff på mitt jobb, planerade inför kommande jobb. Vi var rätt många som fick barn samtidigt så det var så kul att träffa de andra mammorna och bebisarna. 

- Varit på 10 årskalas för Jonas lillebror.

- Varit på stor och liten och sedan gick vi på stan med Ronja och Maja. Vi åt även på Waynes och då satt barnen och ville röra och pussa varandra, så gulligt!

-Shoppade massa böcker på bokrean. Både till mig och Theodor. 

- Theodor reser sig mot allt och är så lycklig över att kunna det.

- Varit till Råneå och hälsade på Theodor farmor mfl.

- Bestämt att jag ska ha 2 barndansklasser till hösten, ser framemot att börja dansa igen!