Syskon

 
Mammas yngsta katt Luna är Jupiter och Venus biologiska syster, från kullen innan. Jag och Jonas har ju velat ha katt enda sen vår vackra Klara gick bort i juli. Men sedan köpte vi ju hus och de kändes inte läge för kattunge. Men sedan i januari kände vi bara att nu måste vi. Så mamma frågade en kompis som hon köpt Luna av om de inte hade några nya kattungar lite på skoj så där. Men vet ni vad, de hade dem! Vi bestämde oss för hanen men när vi kom dit och honan inte var tingad så kunde vi inte motstå henne. Jag är verkligen så himla glad att vi tog tag i det nu, och att vi tog båda. De är verkligen såå himla fina och mysiga. De verkar ha ärft Lunas sätt att bära saker för de kan också bära de mest konstiga saker i munnen, så sött. De har inte träffats än och jag tvivlar på att de kommer "känna igen" varandra, men jag tycker att de är lite roligt. Det är även från Luna som vi blev inspirerade till deras namn.

Monday Morning

Helgen har bjudigt på strålande sol, ett besök till råneå, promenader, shuffle med mina danselever, grillat till middag och massa bus och mys med Theodor och missarna.
 
Idag jobbar jag kväll och Theodor slog inte upp sina vackra blå förs efter halv 9, så vi låg bara i sängen och drog oss, så härligt. Nu har vi precis intagit frukosten, jag åt min i muminserien vårvinter, men nu tycker jag att det börjar va dags att skippa vinter delen och bara ha vår, här smälter det för fullt men våren känns ändå en bit bort. Men nu ska vi hoppa in i duschen och sedan ska jag börja bege mig mot jobbet. De är rätt så skönt att starta veckan med sovmorgon och hemmamys alltså.