Veckan via stories

Då har yttliggare en vecka gått och imorgon är det sista dagen på aprilmånad (inlägget med planer för maj kommer snart, har bara inte haft tid) Jag förstår inte hur fort tiden går alltså, känns som att de fortfarande är februari. Men nu börjar det iallafall kännas som vår och jag ser verkligen framemot grönt gräs, sol och värme. Hursomhelst tänkte jag nu ta och visa er lite av vår vecka via bilder jag lagt ut på stories.
 
Jag har gått modevisning två gånger denna vecka, verkligen roligt. Aviciis musik spelades till, jag har verkligen blivit berörd av hans bortgång, så himla onödig alltså, fytusan för den svåra sjukdomen.
 
Jag och Theodor var in på ett dansmöte och när vi skulle hem skedde konversationen ovan. Theodor vet verkligen vad han vill ha, haha. Vi har haft det rätt lungt på jobbet i veckan, när inget fanns att göra så roade jag mig med att göra mig till en kanin.
 
Det mysigaste som finns är ju verkligen att hämta hem Theodor på förskolan, speciellt på fredagar, älskar! På Lördag tog han sovmorgon, sedan for vi ut till stugan en sväng och på eftermiddagen var vi till några vänner som har en son som är ett halvår yngre än Theodor, var verkligen suuupertrevligt.
 
Idag har jag haft dans med mina små elever i 3 klasser. Dansens dag å allt, beskrev det som dansens födeledag för dem, så fint! Ikväll grillade vi tillsammans med fina vänner, var av en långväga, det var så gott och mysigt.
 
Ja lite så har väl våran vecka sett ut, hoppas att ni har haft en jättefin vecka och att kommande blir kanonfin.
 

Titta på Nicke utan blöja

I sommar har vi tänkt att prova å se om Theodor kan bli blöjfri. Han börjar vilja själv, säger nästan alltid till innan han behöver och vill vara utan blöja ibland. Sedan så känns de lättare på sommaren, när man inte har så mycket kläder som ska hinnas av och så. I veckan en dag ville han vara utan blöjor, tog min mobil och la sig i vår säng å tittade på Nicke Nyfiken, han vet hur man myser han!
 

Torsdagkväll

 
När Theodor ska somna vill han att vi sitter på stolen brevid sängen, sittaaa däär, säger han. Men idag kunde jag bara inte låta bli att lämna stolen för att hämta kameran. Jag menar kolla bara hur söt? Han tog en annan nalle att krama idag, så himla söt alltså.
 
Nu sitter jag och kollar ikapp are you the one och väntar på att Jonas ska komma hem från jobb. å imorgon är det fredag, så himla härligt, ser verkligen framemot heeeelg med mina grabbar. Jag känner mig så peppad på allting nu, tror det är våren som gör avtryck. Dock så har jag lite ont i halsen, å rethosta..hoppas de stannar där.