Ett akut tandläkarbesök

I måndagseftermiddag stod Theodor på en stol vid köksbänken och lagade mat med mig, han tog då ett steg fram där ingen stol var och han slog munnen i diskbänken. Han blev så ledsen, rädd och det bara rann blod. Dock så slutade han gråta fort men de blödde ett tag. Efter en stund kunde jag titta ordentligen och de såg ut att ha tagit på tandköttet uppe plus att flärpen mellan de mittersta övertänderna gått av. Han visade inte alls att han hade ont men han ville inte borsta över tänderna och annars älskar han att borsta. Igårmorse ringde jag till tandläkaren och de ville titta på han direkt. Så efter lunch for jag och hämtade Theodor på förskolan och vi for till tandläkaren. Han var så duktig där, sa vad han hette och pekade på sina tänder, så sött! Tänderna såg bra ut men flärpen hade mycket riktigt gått av, det är ingen fara men de tyckte det var bra att vi kollade upp det. Så skönt att de inte var något allvarligt. Theodor fick en tandborste och sedan gick vi och fikade, det förtjänar man när man varit så duktig. 
Önska jag kunde skydda honom från allt men de var varken första eller sista gången som han gjorde illa sig. Lillhjärtat ♥
 
 
Bilder från igårkväll på min instastory. 

Hallen uppe

Den 21 augusti flyttade vi in i vårt fina hus, vil har alltså bott här i ett halvår idag och som vi trivs! Jag är verkligen så glad att vi flyttade. Vi trivdes väldigt bra i lägenheten men de är underbart med hus! Jag har ju tidigare visat er delar av vårat hem (ni kan se inläggen genom att trycka på ordet) hallen, köket, vardagsrummet, sovrummet, badrummet, Theodors rumgästrummet. Å nu tänkte jag att vi skulle fortsätta för nu är jag äntligen nöjd med hallen uppe.
 
 
Det är som bara ett rum man kommer upp i från trappen med fyra dörrar, Theodors rum, gästrum, badrum och vårat sovrum. Den fina skivan fanns redan där uppe och vi har valt att göra det lite som en skrivhörna. Så skrivmaskningen fick flytta dit upp och jag tycker verkligen att det blev så fint! Älskar detaljerna i guld.
 
 
Här ser ni Theodors brevlåda som han fick i alla hjärtansdag present. Den fina monsteran har vi fått av mamma och jag tycker det blev så snyggt med pedistalen där. Påväggen vid skrivbordet hänger stjärnhimmel tavlorna som jag gjort, hur kan ni se här.
 
 

Längtar efter våren

Länge nu så har det varit mörkt när jag åkt till jobbet och mörkt när jag åkt hem, på röntgen har vi heller inga fönster så jag har inte sett något ljus alls. Men nu börjar det verkligen ljusna och jag tycker det är så underbart! För vet ni vad, nu börjar jag att vara less på snön och kylan. Jag vill kunna ha på mig tunnare kläder och att Theodor ska slippa overall och tjocka vantar som är svåra att röra sig i och att vi ska slippa gå omvägar med barnvagnen pga. alla vallar av snö. Nu längtar jag till våren.
 
Den här bilden är tagen i maj förra året så än är de ett tag kvar innan norrland nås av våren..