En hemsk olycka och lill-Lördagsmys

Till att börja med vill jag berätta om något hemskt jag fick se igår. När jag bytte buss i stan på vägen hem för att hämta Theodor på föris, får jag se att de ligger en kvinna överkörd på ett övergångställe. Det har alldels just hänt men de hade hunnit larma. Det var en äldre dam som blivit påkörd av en lastbil, jag såg direkt att hon inte var vid liv, de syntes tydligt om vi säger så. Det var inget som gick att göra och jag blev så himla berörd av de. Det var så hemskt att se, en bild jag aldrig kommer glömma. här kan ni läsa om vad tidningarna skrivit om olyckan. Det såg ut att ha gått fort så hon slapp lida, men jag tänker på de anhöriga, på alla som fick se de och inte minst på den som körde. Var rädda om varandra, kör försiktigt och kolla alltid flera gånger innan ni korsar en väg.
 
Jag hade svårt att släppa det ur tanken igårkväll, och jag kunde inte somna förs Jonas kom hem, han fick dessutom sitta med mig tills jag somnat, så snällt. Idag har jag jobbat som vanligt men den där synen vill inte lämna min näthinna. Det är en sådan skillnad att se såndant när jag är privat och utanför sjukhuset. Jag och Theodor bestämmde oss för att ha lite extra mys i kväll, lill-Lördag och allt. Så innan han gick och la sig dukade vi fram ett rikigt gottefat och åt. Väldigt uppskattat av lillgossen, och mig med för den delen. Nu sover Theodor och jag tittar på senaste avsnittet av bonusfamiljen och sedan blir det are you the one tills Jonas kommer hem från jobbet. Han får nog sitta med mig ikväll med.
 

Bäverstigen en trappa upp

Som ni vet så har ju Theodor fått en brevlåda av oss som hänger utanför hans rum. Den är verkligen så söt och han älskar att gå och kolla i den. I början postade han grejer till sig själv, lite allt möjligt. Men sedan en dag så låg det ett brev där i och han blev så himla glad! Vi öppnade brevet och det var från hans mormor, hon hade skrivit några rader, satt lite stickers och en bild på sig själv. Alltså när han såg att de var mormor blev han sååå glad, åh jag är glad att vi filmade det. Sedan dess öppnar han det flera gånger om dagen och blir lika glad varje gång han ser att de är från mormor, så roligt.
 
 

Mars


 
 Ja snart har årets andra månad nått sin ände och de är dags att vända bland i kalendern. Jag tänkte därför att vi skulle kika lite på våra planer för nästa månad. Vi har rätt så mycket roligt inplanerat i mars nämligen:
 
3/3 Lördag, hämtar vi hem en liten kattunge, längtar så!!
11/3 Söndag, har mina danselever lov.
12/3 Måndag, är hela familjen ledig och ska hitta på något kul.
13/3 Tisdag, har vi föräldramöte på en förskola som ser likadan ut som den dom håller på att bygga som Theodor kommer att gå på nästa år.
21/3 Onsdag, rockar vi sockarna!
30/3 Fredag, ska vi gå och se babblarna den första musikalen, ser verkligen framemot det!
31/3 Lördag, är det påskafton som säkert kommer att firas på någevis. I allafall med påskägg och presenter!