Shoppingen från Norrtälje och MoS

Nu tänkte jag ta och visa er vad vi köpte när vi var nere i Norrtälje.
 

Denna söta bukowski Apa köpte jag på den där lilla leksaksbutiken i Norrtälje som jag visade er.
 
 
Reseten av shoppingen gjordes på mall of scandinavia. Här ser ni massa inredning till Theodors rum som jag köpte på HM home.
 
 
Muminkökshandukar till vårt nya kök och design letter skålar till Theodor
 
 
Ryggsäck till Theodor från Lindex och två Pandor till samlingen från lekia.
 
 
Newbiekläder från Newbie store.
 
 
Stitch från Lilo och Stitch och Pysen från Hitta Doris köpta på Diseny Store samt Doris som Theodor fick av sin farmor.
 
 
Och så blev det faktiskt lite till mig med inne på Victoria Secret.

Picknick

 
Något jag velat göra i sommar är att ha picknick med Theodor och Jonas. Så idag packade jag ihop vår picknickkorg och vi slog ut vår picknickfilt. Så gott och mysigt, Theodor gillade det verkligen, speciellt champangeglasen i plast.

Norrtälje dag 3 - promenad och festen

På Lördag hade vi inga planer förs Hasses fest på kvällen, så när Theodor ville sova promenerade vi in till Norrtälje (hotellet låg lite utanför). Vi gick längst det vackra vattnet, så himla fint alltså, såg massa änder, näckrosor, små vattenfall och vackra hus, så mysigt!
 
 
Theodor så gott i vagnen över 2 timmar. Jag köpte Bubbies så nu har jag äntligen testat dessa, hjälp så goda de var!
 
 
Vi promenerade längst shoppinggatorna. Jag hittade denna underbara leksaksaffär där de hade massa bukowskinallar och självklart fick en följa med hem. När Theodor vaknat letade vi upp en resturang, asiatisktbuffé blev det och det var såå gott!
 
 
På kvällen var det dags för Hasses fest som var så bra. De hade gjort det så himla fint, god mat och jättetrevligt. Fotade bara Theodor och hans låtsas kusin Elise som poserade så sött. En himla bra och fin dag och kväll!
 
Nästa dag var hemresan och då fotade jag inte direkt någonting så detta blir sista Norrtälje inlägget förutom shoppingen som kommer snart. Är verkligen så himla nöjd med Theodors första resa!