Fredagsmys är tacomys

Jonas och Theodor kom och hämtade mig från jobbet idag, sådan lyx. När vi kom hem lekte jag och Theodor medans Jonas började laga tacos. Gissar att flera av er som läser också har ätit tacos ikväll, känns som en typisk fredagsmiddag. Så gott och mysigt! Theodor fick vara uppe lite längre ikväll, det är ju trots allt fredag, men nu håller Jonas på natta och sedan ska vi se idol och äta gotta. Önskar er en fin helg!
 
 

Dagisångest

I veckan nu har vi ansökt om förskoleplats åt Theodor, wäääääh (gråt). Theodor är ju hemma med sin pappa nu och ska vara de tills januari då är han 1,5 år och det är dags för oss att skola in på förskolan. Men alltså vi vill inte, har redan ångest, vi vill inte lämna han på dagis, vi vill vara hemma med honom för alltid. Men det är ju jättebra för deras utveckling, ekonomin och jag tror att han skulle älska det. Men ursh så hemskt, tänk om de glömmer honom? tänk om någon är dum med honom? tänk om han rymmer? tänk om han blir biten? Troligtvis kommer han älska det, han gillar att leka med andra barn, hoppas verkligen de kommer gå bra. Jag kan tänka mig att det är uuur mysigt att hämta på förskolan.
 
 Att den här lilla plutten nu har blivit så stor att han snart skall börja förskola..

Nya köp

I helgen var jag, Theodor, Jonas och mamma ut till storheden. Vi köpte en matta till vardagsrummet och så fick vi en matta till köket i för tidig julklapp av min mamma, så himla snäll! Det blev så fint, ska visa senare. Men den stora anledningen att vi for ut ser ni nedan. Nämnligen den nya muminmugeeen. Trogen sitt ursprung heter den och jag dricker ur den i skrivande stund. Åh jag är så glad över den, den är såå fin, höstig och mysig.
 
 
Jag sprang även in på kappahl en sväng men jag skulle inte köpa något...ni ser ju hur bra det gick, hehe. Älskar newbie!