Vår lilla DJ

Theodor går verkligen i pappas fotspår när de gäller musik. Han älskar att lyssna på musik, spela instrument och sjunga. Han är superduktig på att sjunga toner, Jonas brukar sjuna "aaaa" då härmar Theodor "aaaa" och sen "eeeee", "oooo", "iiiiii" och så vidare. S Å  H I M L A  S Ö T T ! Hoppas intresset håller i sig.
 

Återbesök

Idag var vi till sjukhuset på återbesök för min brutna nos. Det hade läkt som det ska och de tog bort rören, tussarna och plattorna och det känns såååå otroligt skönt! Väldigt ovant och näsan känns så pytteliten haha. Jag har alltid haft komplex över min stora näsa men nu känns den liten. När jag just vaknat ur narkosen förra onsdagen så sa mamma "näsan är väldigt stor" varpå jag svarar "åhnej, kunde dom inte gjort den mindre? jag som alltid ogillat min stora näsa" då säger sjuksköterskan "men Zlatan har ju stor näsa" och jag svarar "jaha fast jag har morfars näsa, han hade jättestor näsa" haha lite groggy tjej som struntar i Zlatan?!
 
Det blir en tidig kväll för mig, Jonas är på rep, jag och Theodor har haft så mysigt men jag är så himla yr, tror att de är lite spänning som släppt. Hoppas det bara är det i alla fall för jag har tänkt att jobba imorgon. Men lite sömn gör nog susen. God natt!
 
Idag har Theodor haft på sig den här ursöta onepicen med öron och svans som han fått av sin mormor från cubus. 
 

Mörkt hår

Något som jag inte har berättat här på bloggen är ju att jag färgat håret! Mamma hjälpte mig med det förra helgen och jag är jättenöjd. Jag ville egentligen inte ha det så här mörkt utan bara lite mörkare, men nu har jag vant mig och det känns rikigt bra. Tycker det är fint med mörkare hår på vintern och så är det ju roligt med lite förändring. Jag hade tänkte att fota lite fina porträtt bilder i snön men eftersom min näsa är så svullen och blodig så känner jag inte för det..men det kanske kommer lite senare! Så länge får ni se denna bild på mitt mörka hår.