Alla hjärtanskvällen

Min alla hjärtansdag har jag ju berättat om. Men jag tänkte faktiskt berätta om kvällen med, då jag och Jonas fick fira. Jag hade tänkt köpa sushi till middag åt Jonas när han kom hem vid 21. Jag äter det inte själv men vet att han älskar de, så de kändes fint. Men de hade inte utkörning och stället jag tänkte köpa från var semesterstängt och jag bröt ihop. Men jag köpte rosor, hjärtchips och jordgubbar att doppa i smältchoklad. Men min mamma lyckades få tag på lite sushi, blev så glad då, ni vet när man har tänkt något för nång och så går det inte, jag blir så besviken. Men vi fick en så mysig kväll när han kom hem, såg breaking bad och åt gotta. Jag fick ett trähjärta som Jonas målat på sin barnkör (hur sött?) och ett ljus som det stod "tack för att du finns" på, så fint. Av Theodor fick jag ett hjärta med marabousshoklad och en ask som det stod "älskar dig" på med tryffel i. Mina älskade grabbar.
 

Alla ♥ans dag

 
Jag älskar att fira och firar gärna allt som går. Å idag är det ju alla hjärtans dag, en så fin dag tycker jag. Efter att jag hämtat hem Theodor från förskolan så överraskade jag honom med en hjärtballong, oj så roligt att han tyckte det var. Sedan fick han en ask med godishjärtan "åååh dodisärtor!". Efter det tog jag fram 2 stycken paket med små blåa hjärtan på.
 
 
På bilden ovan hade han just sett vad som var i det första paketet. Så glad och nästan lite chokad på bilden nedan och utbrister sedan "paaaaaw patrol, mamma det är en paw patrol bok!!" Det är den absoluta favoriten sen en tid tillbaka och han blev verkligen så glad. I det andra paketet gömde det sig ännu mer paw patrolsaker, en pyjamas och en liten Chase figur. Han älskade presenterna och det är så roligt att se.
 
 
Vi har haft en så mysig alla hjärtans dag eftermiddag jag och min lilla kille. På middag kom även mamma hit så vi firade lite. Nu sover Theodor gott i sin nya pyjamas och jag inväntar min stora kille. Har ordnat lite firande till honom med och hoppas på en fin och mysig kväll med.

Brunt, beige och guld

Ni kanske minns att jag inte varit nöjd med toalettrummet nere och att jag bestämt mig för att måla om? I julklapp fick vi pengar av mamma till att göra om. Så för några veckor sedan målade jag väggarna i beigefärg för att matcha det bruna golvet. Köpte en ny hylla (var en pytteliten vit innan), nya handdukar, matta och inrednings detaljer. Allt är faktiskt nytt. Jag bestämde mig för att köra på guldiga detaljer och tycker att de blev såååå bra. Att en toapappershållare och handdukshållare kan vara snygga liksom, haha. Den ursöta apan fick jag av mamma i förtidig alla hjärtans dagspresent. Jag hade tittat på den länge och är verkligen helt förälsad i den. Nu skäms jag inte längre över toan och hänvisar inte gäster till att gå på toan uppe nå mer. Jag är verkligen supernöjd.
 
 
Nedan kan ni se hur det såg ut innan. Blåaväggar och brunt golv, alltså va? Nej! Jag skulle nog aldrig valt färgerna som är nu heller, brun, beige och guld om jag liksom fick bestämma helt från början. Men jag tycker verkligen att det blev så snyggt. Det känns liksom som att de ska se ut så här, inte bara att de var så.