Gårdagen i Happis

Jag och mamma har ju som tradition att åka till haparanda med en förening varje år. Lika så även detta år, och iår kunde även Jonas följa, så roligt! Vi började då med massa shopping på ikea, paus då jag åt brunch och Jonas och Mamma fika. 
 
 
Sedan fortsatte shoppingen och vi fyllde en vagn var iallafall. Älskar verkligen att gå på Ikea, så himla kul!
 
 
Sedan gick vi över till Torneå och efter det tillbaka till haparanda och de andra affärerna där tex. ittalaoutlet där jag köpte årets vintermuminmugg. 
 
 
I vanlig ordning bar det sedan iväg till Kukkolaforsen för julbord. Jonas och Mamma tyckte det var supergott, det är verkligen ett fint julbord men jag åt bara prinskorv och bröd. Dock hade dom det här underbara gotteskåpet.
 
 
Verkligen nöjd med vår lilla resa och allt vi fick med oss hem!
 

Glossybox November

I veckan kom november månads glossybox, blir verkligen så glad när den kommer. Så roligt att öppna paket med överraskningar i varje månad hihi. Denna var min första box som inte var rosa, jag älskar ju rosa så det gör inte mig nått, men de var ju lite kul med en annorlunda, julig och fin. Jag gillade allt innehåll denna gång så behöll allt själv. Vill då också få hem denna box varje månad, eller veta mer så kan du klicka här.
 

Sent i November

Sådär ja, då var första praktikvecckan gjord. Jag har varit på det akuta skelettlabbet, alltså där jag var hela sommaren så det kan jag. Men det har ändå varit kul! En dag svimmade en patient över mig, men det gick bra för oss båda, mitt knä tog lite stryk, men inte så farligt. Är helt slut nu, fast jag kan det så är det ju som påfrestande. Speciellt då jag har examensarbete och rapport och grejer samtidigt. Ska läsa lite inför seminariet imorgon men sedan tänkte jag bara ta det lungt och börja på nästa bok. En muminbok som heter sent i November, tänkte att den passar att läsa nu.