Kräftskiva

 
Igår dukade vi upp för kräftskiva i lusthuset, jag, Jonas, mamma och Theodor. Det blåste storm ute och var så mysigt att sitta där inne. Theodor älskar att hjälpa till att bära ner maten och tycker de är så mysigt att sitta där och se på båtar.
 
 
Jag är inte så mycket för själva kräftorna men åt lite klor, Theodor höll i en men ville inte smaka utan smaskade på bröd, pajer och kex istället.
 
 
Theodor gör sin "söt" min och sjunger, så fin i sin hatt och sjömanskostym.

En fredagskram

 
Hoppas ni alla har en jättemysig fredag och att ni får en trevlig helg! Vi tjuvstartade helgen redan igår och när jag sa det till Theodor igår när jag hämtat honom så sa han: "nu ska Theodor och mamma mysa". Absolut ska vi det! Å idag har vi även fått mysa med pappa, vi var nämligen ledig tillsammans alla 3, vi åkte in till stan och fikade, så himla mysigt alltså, har lagt ut en bild från de på min instagram om ni vill se. Ikväll har Jonas spelning och jag är ute i lillstugan med en sovande Theodor så jag och mamma smsar varandra svaren på gåtorna i fångarna på fortet, hitills leder jag haha.

Första riktiga jeansen

Idag har Theodor haft på sig sina första riktiga jeans med gylf, självklart från newbie. Annars har han inte så mycket jeans, eftersom att jag tycker de är oskönt haha. Men dessa tyckte jag var så söta och han ville ha dom.
 
 
Nu har vi haft vår första jobb och förskolevecka. Det har gått väldigt bra för oss båda, skönt att komma in i rutiner igen, och vi har ju verkligen haft en underbar sommar som vi känner oss rätt klar med. 
 
Theodor har gått bra att lämna men varit lite ledsen. Han har varit tröttare på kvällana eftersom att han sovit mindre på förskolan än vad han brukar hemma och så nya intryck igen. När jag har hämtat honom har han blivit så glad att han börjat gråta, så himla fin, min lilla kille .
 
Hans bästa kompis har också börjat igen nu och de står varandra lika nära, när Theodor for hem en dag blev hon så ledsen. Alltså dom är så söta.