Morsdag

Idag är det ju morsdag, en dag då vi kan fira våra mammor, visa extra uppskattning. Till min mamma gav jag en willow tree, som heter thank you. Jag har själv flera stycken och tycker att de är så fina. Denna tycker jag passade mamma bra, med de rosa blommorna. Även för att de följer med en liten text där det står so appreciative of all you do. Vilket jag verkigen är, mamma finns alltid där och stöttar, vi kan prata om allt och skrattar väldigt mycket tillsammans. Jag älskar dig mamma.
 
 

Marängswiss & tid med pennorna

Igårkväll fann jag äntligen lite ritar inspiration, jag gjorde i ordning marängswiss, och satte mig i sängen och kluddrade. Jag såg även the fault in our stars, varför, varför har jag inte sett den tidigare?!
 
 
Jonas åkte till Mellansel igår och ska vara där över helgen. Jag kände faktiskt att de skulle bli skönt att vara ensamen en helg. Alltså jag älskar att bo ihop med Jonas men att liksom få lite egen tid, tror ni förstår? Men alltså näe, hjälp vad jag saknar honom. Vi som var ifrån varandra tre veckor i sträck när han bodde nere på skolan, vill bara ha han nära.
 

Lite om igår och idag

 
Nu har 3 av liljorna som jag fick av en danselev efter föreställningen i lördags slagit ut. Såå fina.
 
Igår var jag med mammas klass till teknikens hus. Det är så himla roligt där, finns så mycket att se och göra. Vi var även in i planetariet och kollade på stjärnbilder och planeter. Idag har jag pluggat och varit hos mormor. Men nu snart ska vi iväg till Ellinor som fyller 21 år idag!