En ny kompis!

Förra helgen följde en ny kompis med mig hem, en Sony HX60V. Det tar ju ett tag innan man lär känna varandra men vi trivs redan väldigt bra tillsammans och jag tror att vi kommer bli jättebra vänner. 
 

Årets danssaga

Nu är manuset till årets danssaga (de små elevernas uppvisning) äntligen klar. Det är jag och en till som skrivit och  den är inspererad av filmen Maleficent som är en ny version av Törnrosa. Filmen är verkligen bra och vi är riktigt nöjda med sagan. Varje grupp i sagan får en "roll" eller "händelse" att visa och tillsammans blir det till en stor uppvinsing. Mina grupper ska vara intro i skogsriket, de ska då få vara olika figurer som bor i sagoriket, ex. blommor och troll, (snacka om att mina 4åringar kommer att vara söta!). Sedan har jag grupper som ska vara kärleksdansen och vingdans/final. Det är mycket jobb, men oj så roligt, är så peppad!
 

Praktik, högsta betyg och snökaos

Det är värsta snökaoset ute, det bara vräker ner. Vi fastnade med bilen och ja, det är helt galet. Jag är inne i en period där jag är så trött, gäspar hela tiden, men jag har ganska mycket nu också.
I måndags gick jag ut på praktik, min första placering är på datortomografin och där ska jag vara i 3 veckor till. Jag har kört undersökningar själv och det är så roligt!! Det är dock väldigt mycket att lära, är helt slut i huvudet, men det känns bättre för varje dag då bitarna faller på plats.
 
På lunchen gick jag in och såg att jag klarade tentan, med högst betyg! Dansade min fuldans och det kändes så himla bra.
 
Vad vore en morgon utan termosmugg med te?