En blommig playsuit

Jag och Theodor var inne på HM lite snabbt för ett par dagar sedan. Jag skulle kolla på ett par supersöta hängselbyxor till Theodor men de gick inte upp till hans storlek, så tråkigt. Så jag köpte faktiskt inget till honom (nog första gången jag är på stan utan att göra det) men hela två saker till mig! Som mamma blir det verkligen att man köper mest till sina barn. Men jag köpte en långklänning, vit och blårandig, är nog en ny favorit, har använt den mycket redan. Samt denna uuuuursöta playsuit. Jag är verkligen helt förälskad i den. Söt som ett bokmärke sa mamma. Den sitter jätte fint också, med fickor, lätt resår i midjan och lite pösig. Längtar tills jag får använda den och vet vad jag ska matcha till Theodor hihi.
 
 

Utebad

 
En sån underbar dag alltså, Theodor har redan hunnit rensa jordgubbslandet, badat och ätit glass. Det är så perfekt väder nu, sol, varmt och ett lätt fläktande. Jag tog mig en liten solpaus nu när Theodor sover middag å passar på att visa er dessa bilder, är så nöjd med dom, det är så roligt att han gillar att vara i vatten igen!

Theodors första utvecklingssamtal

 Idag har vi varit på utvecklingssamtal med Theodor på förskolan. Han blev så stor, utvecklingssamtal alltså herregud så sött. Det var jag, Jonas och en av Theodors fröknar, Theodor själv var ute och lekte med sina kompisar. De hade gjort i ordning en power point med saker om Theodor, och med bilder på honom från förskolan, så himla kul att få se! De berättade om hur han äter, sover, är med kompisarna, rutiner, vad han tycker om och så vidare. Vi visste ju som egentligen redan då vi har väldigt bra kontakt med förskolan men det var ändå så himla skönt att höra att allt är så bra. Att han är så duktig och snäll, att de också upplever att han trivs väldigt bra. 
 
De berättade att han är noga med att alla ska vara med, han har några bästa kompisar men kan leka med alla. Han säger till om någon gör något de inte får och har koll på allt som sker. De berättade att han är en jättebra och fin kompis vilket värmde så djupt i mammahjärtat. Vår fina fina kille ♥
 
 Älskar den här bilden som jag tog på Theodor iförrgår, den är verkligen Theodor, charmig, glad och lite busig.