Julimånad

Tänk att Juni redan har gått och vi nu går in i Juli, den riktiga sommarmånaden. Men Juni har bjudigt på riktigt fina sommardagar med. Jag gick tillbaka till juni månad inlägget och allt planerat blev av och riktigt bra.
 
2/7 startar officiellt föräldraledigheten.
7/7 Hamndagen och kalas för Maja.
11/7 flyger vi ner till Stockholm och tågar sedan till Norrköping.
12/7 Kolmården!!
13/7 åker vi vidare till min storasyster med familj i Askersund.
16/7 startar den officiella s e m e s t e r n.
18/7 Tågar vi hem till Luleå igen.
 
Förutom allt som är datumplanerat ska vi även åka ut till Gammelstad, tapetsera fondväg i vårat vardagsrum hemma, gå sovpromenader med podd i öronen, åka till kilholmen, måla lusthuset, ha helt underbara dagar ute i stugan och säkert massa mer.
 

Min första semester

Idag går jag på mitt livs första semester. Så himla häärligt!! Eller egentigen så har jag 2 veckors föräldraledigt nu och sedan 4 veckor semester. Ska bli så skönt att bara vara hemma, att få varva ner ordentligt, njuta, leka ute i solen och mysa inne, umgås med familj, vänner och släkt. 
 
Det kändes nästan lite pirrigt att stämpla ut, min allra första semester, gud så skönt. Jag älskar mitt jobb men jag behöver verkligen lite ledigt nu känner jag. Jonas kom och hämtade mig efter jobbet. Väl ute i stugan gick jag, Theodor, mormor och tre katter ner till vattnet och tittade på båtar. Till middag åt vi tapas i lusthuset, perfekt start på ledigheten!
 

Som katterna trivs på landet

Imorgon blir våra små missar 200 dagar gamla. Vi bor ju ute i stugan nu och de trivs verkligen bra. Hemma i stan är våra katter bara inomhus, men här så får de vara ute. De kommer å går lite som de vill, men går inte utanför tomten. De kommer alltid in och sover om nätterna. Här ute bor även mammas tre katter på 18, 11 och 2 år. De kommer väldigt bra överens med våra katter. De kan fräsa lite för sakens skull, men annars går allt jättebra. Lilla Venus gick fram och fräste på stora 8 kilos Lucas, han bara titta ner på henne och gick, de såg lite roligt ut.
 
Våra katter trivs verkligen jättebra, de klättrar i träd och jagar flugor. Och förra veckan fångade Venus sin första råtta. Hon var så himla stolt, och fast jag inte är så glad att dom gör det så var jag också stolt. Å som hon lekte med den efteråt alltså, läänge, kastade den i luften och låsades att jakten fortsatte.