Näst sista dagen i Oktober

Sådär ja, nu har jag gjort klart min vecka på lungröntgen. Har verkligen lärt mig mycket och känner mig nu helt säker på att ta lungbilder. Nästa vecka har vi uppehåll från praktiken då vi har online-vecka.
Nu ska jag göra börja göra mig i ordning för ikväll ska vi på middag hos Sofie.
 
 
 
Det är så himla kallt på röntgen, fryser fast jag fick ta på mig en himmelens snygg grön patientkofta.
 
 

en-göra-ingenting-kväll

 Ojoj vad jag går på högvarv alltså, det är så mycket nu. Är på praktik från tidig morgon, nu är jag på lunglabbet och tar egna bilder, det är så roligt! Sedan far jag direkt till dansen och jobbar för att sedan åka hem och göra skolarbeten. Men på onsdagar har jag ingen dans så idag for jag direkt hem och har hunnit göra klart och skicka in ett skolarbete så nu ska jag unna mig en-göra-ingenting kväll.
 
//Temys i nya soffan som har en underbar divandel//

Våran 5 årsdag och sista dagen i London

Den fjärde dagen vi vaknade upp i London var den 20 oktober, 5 år sedan vi kysstes för första gången. På ett sätt kan jag inte förstå att det gått så länge men ändå känns det som att vi alltid haft varandra. Älskar honom så himla mycket och det är så underbart hur kärleken bara blir starkare och starkare fast det känns som att det inte går.
Den dagen hade vi inga planer för, så vi for till Oxfordstreet en sväng till och promenerade sedan i Hyde Park där vi även hittade en bänk där vi bara satt och njöt. Sedan tog vi tunnelbanan till st Pauls, där vi hittade ett jättmysigt fik (fast det var sjukt varmt där inne). Åt så himla god lemoncheescake.
Sedan gick vi mot St. Pauls katedral. Där lucktade rosorna så himla gott och vi träffade en ekorre som blivit av med sin svans. Den var så himla söt och ville typ följa med oss hem, inte mig emot men finns nog dem som inte skulle uppsattat det.
Sedan åt vi middag och for tillbaka till hotell, köpte lite gott och låg i sängen och tittade på tv. Morgonen efter det var det dags att lämna det mysiga hotellet och underbara London för att be ge oss till Heathrow för att ta flyget hem.
Vi hade verkligen en heeelt fantastisk vistelse i London♥