Twistshake - fruit splash

I samarbete med twistshake har vi fått hem en underbar sippy cup- Fruit Splash. Så nu kan Theodor också få goda fruktdrinkar i sommar! Han fick smaka i förrgår och gillade det verkligen, så tips tips! Med koden lillafrokenhurtig20 får ni 20% på hela twistshakes sortiment! Passa på att köpa så era småttingar också kan dricka gott i sommar!
 
 
 
Lite fakta: den kommer med ett fruktmixer nät och är en genial fruktblandare som ger drycken en hälsosam och välsmakande fruktkick! Det är ett ny patenlösning för en hälsosam och fräsch dryck för ditt barn. Blanda dina favoritbär och frukter med vattnet och sedan SKAKA! Flaskans spillsäkra utformning gör att ditt barn kan ägna sig åt spännande lekar utan att riskera att hälla ut sin dryck. Med Sippy Cup slipper du både törstiga barn och kladdiga golv! Vår Sippy Cup – FRUIT SPLASH kommer I alla 10 färger och 2 storlekar. Vår Crawler cup kommer i 300ml (8+ m) månader och vår Kid cup i 360ml (12+m).
 
Rekomenderar verkligen!

Utmanad - 5 onödiga fakta om mig

Jag blev utmanad av Nicole att skriva 5 onödiga fakta om mig så här kommer det:
 
♥ Jag är bra på att rita raka streck.
♥ Jag tycker jag ser jättekonstig ut i läppstift.
♥ Jag är ganska skrockfull.
♥ Jag är bra på att gissa vad klockan är.
♥ Jag tycker att mitt hår blivit alldeles för långt, måste verkligen klippa mig.
 
Jag skulle även utmana nya så jag utmanar:
 
Ronja, Netti och Alice
 
 Bara för att jag inte vill ha ett bildlöst inlägg slänger jag in denna favoriten som Anna fotat på mig.

11 månader

Idag blir vår glada kille hela 11 månader, det är alltså bara 1 månad tills han blir 1 år. Den senaste månaden känns det som att han har vuxit så himla mycket. Han har som gått från bebis till ett litet barn, både i utseende och i sättet. Han har sån himla humor och är smart, man märker att han hänger med och förstår, han pekar mest hela tiden. Igår tog han sina första riktiga steg på egen hand. Han har stått stadigt själv sen rätt länge tillbaka och igår, från att stå själv började han gå och tog 5 steg. Detta gjorde han 3 gånger under gårdagen, såå himla duktig! Det dröjer nog dock innan han slutar krypa helt. Han älskar att kolla på bilar och djur, han har blivit solbrun i ansitket och vi har varit tvugna att toppa lite av hans långa hår kring öronen. Vår underbra goa kille som förgyller våra dagar, som jag älskar honom alltså!