Theodors önskelista

Snart blir ju Theodor 1 år, helt galet vad fort det gått alltså. Vi har inte tänkt att ha något jättekalas utan de som vill komma får jättegärna göra det, vi kommer typ ha öppethus minus Theodors sovstuder och jag hoppas det kommer bli en solig och bra dag! Hur har ni som har barn gjort med 1 årskalas? Här kommer iallafall lite saker som står på Theodors önselista, förutom de vi köpt så klart.
 
Kånken mini
Bok med djur som låter när man bläddrar
Stringhylla eller labyrint hylla
Stickstay drömvänner
Trä byggklossar
Leksaks verktygslåda
Addidas träningsset
Babblarna grejer
 Schelich,fina små plastdjur, (men ej få plats i munnen små)
Samt leksaker, lego, pussel osv.
 
 
Denna kista håller jag på att göra åt honom som han ska få av oss i ett årsdags present. En gammalbrudkista jag köpt och målat om (den var furufärgad med kopparmetall). Bilden är en work in progress som ni kanske ser men jag är verkligen nöjd, kommer bli en snygg förvaring!
 

Ett besök på akuten

Igårkväll tappade Theodor en tung glas skål på sin fot. Vi hörde direkt på gråtet att det var allvar. Skålen var hel men de var inte Theodors tå, det blödde massor. Vi ringde 1177 som sa att vi skulle till jouren men de skickade oss till akuten. Som tur var slapp Theodor stygn och sedering, det var inte så djupt som de först trott så det räckte med omläggning. Att rengöra och lägga om var inte kul, han hade väldigt ont och var så trött men jätteduktig verkligen! Sedan fick vi gå upp till röntgen (där jag jobbar) och där var han superglad. Ingen skelettskada och vi fick åka hem. Theodor somnade på vägen och sov sedan hela natten. Nu rör han sig som vanligt och verkar inte alls ha ont, så skönt! Men lite senare ska vi och lägga om såret och det lär inte vara smärtfritt.
Hujja så hemskt att se sitt barn ha ont, finns det något värre?♥
 
En suddig bild på vår duktiga kille med strumpa så omläggningen ska hålla.

Min första morsdag

 
Idag är det ju morsdag, min första, så fint det känns, jag älskar verkligen att vara mamma, hans mamma. Theodor hade på sig denna T-shirt som jag fick av Jonas  i födelsedagspresent förra året, så fint! Min underbara fina lilla tok till kille, tänk att jag får vara hans mamma.
  
 
Imorse blev jag väckt av mina underbara killar med superfina presenter, frukost på sängen och en egenplockad liten bukett, så fint. Jag är så tacksam för min fina lilla familj.
 
 
Till min och Jonas mamma hade jag gjort tavlor/kort med bild på första gången de höll i Theodor och hans handavtryck. Samt en nyckelring med 2 bilder på Theodor. Det fick också ett startpaket för 3 mammor via Unicef så att 3 andra mammor får det lite lättare.
 
Verkligen en fin första morsdag, men än är den inte slut för nu väntas lyxig tapas middag, mums.
Ha en fin kväll!