Stödstrumpor

Många kollegor använder stödstrumpor och rekommenderar det. Men jag har tänkt att det nog inte är något för mig, att jag skulle känna mig instängd och att det skulle bli varmt. Nu när jag är gravid har jag haft ont i vaderna om nätterna så jag tänkte att jag provar att ha stödstrumpor på jobbet. Det funkar verkligen! Stör mig inte alls på dom utan det är jättesköna och bra. Kommer fortsätta använda dom även efter graviditeten. Rekommenderas! Jag har beställt mina från vårdväskan som har massa roliga och fina stödstrumpor, in och kolla!
 
 
Jag har vita och grå med vita prickar. Inte jätteroliga färger men eftersom att jag har ljusrosa träskor så tycker jag att de är snyggast!
 
Detta är ett samarbete med Vårdväskan.se

🐣 Om min påsk 🐣

I påsk har jag varit helt ledig och det har varit så skönt. Vi har legat i sängen länge om mornarna och gosat med bebis i magen. Jag åt våffellunch hos mamma på våffeldagen och badade badkar med golden egg badbomb från lush.
 
Fick påskliljor av mamma som nu står på köksbordet. På påskafton for jag, Jonas och mamma ut till stugan och grillade korv, var jättehärligt i solen. Sedan bjöd mamma på middag och påskcupcakes.
 
Jag har tagit det lungt och ritat i mina målarböcker och lekt med snapchat. Idag for vi lite spontant på bio. Vi såg zootropolis som jag längtat efter att få se. Så bra film, rolig, spännande och massa söta djur. Älskade sengångarna.
 
Påskägget jag fick av Älskling. Påskäggen som vi fick av mamma, och ett muminmamma ägg som jag inte kunde motstå till mig själv.
 
Hoppas ni haft en underbar påsk!