mys framför tv:n

Jonas jobbar borta så inatt sover jag själv med Theodor för första gången. Det känns bra men lite läskigt, jag gillar inte att sova själv, men eftersom vi bor i stugan så är ju mamma i huset intill. Nu inväntar vi idol följt av top model, älskar tvhösten. Bredvid mig ligger min lilla Theodor och surrar och skrattar.
 
 
 
 

10 saker jag inte visste innan

Nu har jag ju varit mamma i drygt 2 månader, jag älskar det verkligen. Att få mysa, lära och uppleva denna glada kille är helt fantastiskt. Jag tänkte ta och lista lite saker jag inte viste innan Theodor kom till världen.
 
Att bebisar kan ha en så tydlig personlighet så tidigt.
Att de dräller så mycket vid amning.
Att bebisar visst kan sova om nätterna.
Att byta blöja kan vara superroligt.
Att jag skulle se tillbaka på förlossningen med glädje.
Att amningskudden skulle vara så bra.
Att jag skulle börja älska att se på dr Phil.
Att bebisar får smuts under naglarna.
Att så små barn kan vara busiga.
Att det går att få saker gjorda fast bebisen är vaken.

 

En augustikväll

En kväll under förra veckan gick jag ner till bryggan. Lucas och Sara gjorde mig sällskap. Det var så där härligt sensommar varmt och en familj sjöfåglar var ute och simmade. Jag älskar verkligen att bo så här om somrarna.
 

Även idag är det jätte soligt och skönt. Theodor och jag gick en promenad och han somnade så skönt i vagnen. Jag satte mig i solen och läste en stund och passar nu på att blogga. Jag har dörren öppen och igång babyvakten, hör hur han knorrar så där gulligt ibland. Saknar han dock så mycket när han sover längre stunder.