Happy Halloween!

Har ni firat halloween idag? Eller gjorde ni det kanske redan i helgen? Vi har inte firat mer än att jag haft örhängen som ser ut som spindlar på jobbet idag och lite pynt hemma. Jag köpte hem massa godis i hopp om att de skulle komma barn och säga bus eller godis nu när vi bor i hus, det var 2 och plinga på i eftermiddag men de sprang innan vi hann öppna...men just innan jag skulle börja natta Theodor kom det en å ringde på dörren, Theodor blev lite rädd för honom men jag tycker det är så kul, nästa år ska vi nog gå lite med Theodor. På fredag ska vi fira lite mer halloween, eftersom flera kompisar kommer hem söderifrån så valde vi att ha det då och det ska bli så kul, ser verkligen framemot det!
 
Theodor firar i sin lilla halloweenpyjamas, söt va?
 

Tavla med stjärnhimmel

 
Jag berättade ju för er att jag gav Jonas tavlor med hur stjärnhimlen såg ut vid vissa datum. Jag fick lite önskemål om att visa dom så jag tänkte göra det nu. Jag har sett reklam för sånna tavlor men de såg inte ut riktigt som jag ville och kosta 600 kr st. Så jag tänkte att jag säkert skulle kunna göra något liknande. Jag valde såklart datumet då jag och Jonas blev tillsammans och datumet då Theodor föddes. Är verkligen sååå nöjd med dom!
 
 
Jag började med att leta reda på en sida där man kunde få ut stjärnhimlen ett visst datum och hittade denna: https://www.fourmilab.ch/cgi-bin/Yoursky jag bockade av allt eftersom att jag bara ville ha stjärnorna, fyllde i datum, stad och ändrade till vitt på svart bakgrund. 
 
 
Jag limmade sedan fast himmlen (tänk på att hålla koll på vad som är upp och ner) på vita papper där jag hade skrivit texten jag ville ha, sedan rammade jag in med en svart ram.
 
 
Så enkelt men så fint! Vi älskar dom!

Arcus Fyndmarknad

Igår var det dags för loppis på Arcus, jag och mamma ääälskar verkligen att gå där och det känns så roligt att ha med Theodor. Det är en jättestor loppis där de säljs allt möjligt, dyrt, billigt, gammalt, nytt och väldigt mycket barnsaker. 
 
 
Theodor var lika peppad som jag och mamma i bilen dit
 
 
Vi köade in liten stund innan vi kom in. Vi hade en annan vagn som vi aldrig använt, vi köpte den på arcus i våras för att ha som lite resevagn och så. Den var perfekt att ha med där, nättare och smidigare. Dock var de lite jobbigt att ha honom frammåt då jag vill se honom oxh han mig men de gick bra.
 
 
Vi shoppade massor och var tvungen att gå ut till bilen med lite grejer för att kunna shoppa ännu mer.
 
 
Theodor satt jättenöjd i vagnen men ville komma upp lite då då. Han tyckte det var så roligt att titta på alla människor och saker.
 
 
Men han blev väldigt trött efter lunch och lyckades tillslut somna. Vi fortsatte shoppa ett varv till innan vi åkte hemmåt. Det var verkligen en så lyckad dag, vi fick tag i massa bra och fina saker. Jag tänkte nu ta och visa er fynden.
 
 
Kuoma skor, finskor, mössa och vantar till Theodor.
 
 
Muminmatlådor 3 för 10 kr. En liten lejonkungenbok och Lortvalpens jul. Lortvalpen var min favoritbok när jag var liten så det ska bli fint att läsa den för Theodor.
 
 
Ett litet duploset, så sött!
 
 
Det här är jag sååå nöjd med. Theodor ska få ett kök i julklapp så jag var på jakt efter plastmat att ge han då med, men att jag skulle hitta allt detta fina för bara 20 kr. Då följde det även med en kassaaparat som Theodor fick med en gång och den var så rolig att jag inte ens kunde ta den för att fota.
 
 
Pepparkakssett till Theodor.
 
 
En marmor ljusstake för värmeljus för 15 kr. Det enda jag köpte som inte var till Theodor haha. Eller nej förreseten, ett torkställ köpte jag också, men det fotades aldrig.
 
 
En åkpåse till vagen, åh den är så fin. Jag hoppades på att hitta en åkpåse då jag skulle vilja ha den vi har i bilen och så hitta jag denna superfina för enbart 150 kr i grått, kommer passa i vagen så bra!
 
Är verkligen galet nöjd med alla köp! Och en mysig och rolig dag!