Åtta år tillsammans

Igår, den 20de Oktober 2017, var det 8 år sedan jag och Jonas började räkna våran kärlekssaga. Egentligen blev vi tillsammans lite innan men jag var bortrest så den 20 oktober 2009 kom Jonas och mötte mig på tågstationen där vi kysstes för första gången. Då var vi 16 år och jag kan inte fatta att det är så längesedan. Men å andra sidan känns det som att vi varit tillsammans föralltid. Det känns så underbart att vi nu har bildat en familj, att vår kärlek har skapat ett nytt liv.
 
 
Vi firade med en extra mysig middag hemma. Jonas gjorde hamburgare och sötpommes, så jäkla gott det var alltså. Theodor hade redan ätit men ville och fick såklart smaka. Sedan så gav vi varandra presenter, vi hade sagt att vi inte skulle de men båda hade fixat ändå hihi. Jag fick en svart gloria ljusstake som jag länge velat ha och Jonas fick två tavlor som jag gjort, en som visar hur stjärnhimlen såg ut då vi blev tillsammans och en som visar stjärnhimlen när Theodor föddes. Efter maten gick vi in till vardagsrummet för lite tvmys. Theodor var uppe ganska länge, han satt och lekte med dvdfilmer medans vi fick mysa själva i soffan. Det blev verkligen en underbar kväll!

oktober

 
Så det var alla bilderna jag hade att visa er från höst fotograferingen. Dock kommer ni nog så se mer av dem eftersom att jag är vekrligen så nöjd med dessa bilder. Tycker att de ligger en sådan mysig känsla och ett lugn över bilderna. Hösten är en årstid som ligger oss lite extra varmt om hjärtat, speciellt morgondagens datum, den 20 oktober ♥
 
 
De andra höst bilderna kan du se HÄR, HÄR och HÄR

Redo för Halloween

Nu har alla grejer vi behövde till vår utklädnad på Halloween kommit, jag beställde allt från wish och är så nöjd med allt. Toppen bra att beställa sånna saker därifrån, bara man är ute i god tid. Den 3 november ska vi ha halloween/inflyttningsfest. Då har vi bjudigt några vänner för att äta middag, visa upp huset och umgås. Vi tänker inte köra jättemycket halloweenigt, men utklädnad och kanske lite spindlar och spöken. Ser verkligen framemot det! Ser ni vilka Jag, Jonas och Theodor ska vara? Det är 3 stycken som hör ihop.