Babblarna den första musikalen

Igår var jag, Theodor och Theodors farmor och faster och såg på musikal. Det var nämligen babblarna - den första musikalen som kom till stan och de var verkligen så himla bra! Theodor älskar ju babblarna så jag var så spänd på att se hur han skulle reagera och de var precis som jag hoppades. Redan när han såg scenen tror jag att han började förstå vad som skulle hända. Sedan var han helt förtrollad och helt inne i föreställningen, han sjöng med, klappade och dansade. Föreställnignen var verkligen så bra gjord, lagom lång och bra bladning, av lek, lärande och sång. Theodor fick ha på sig sin babblare tröja som flera av de andra barnen la märke till, å Theodor visa stolt upp, så söt. Efter föreställnignen såldes de lite grejer så Theodor fick med sig Babba och Diddi gosidjur och så fick han ett babblarna pussel av sin farmor.
 
 
 Verkligen en helt magisk stund, så himla glad att han fick uppleva det och jag med honom.
 

April månad

 
Alltså redan dags för April, hjälp vad fort de gått, tänker fortfarande att de är Januari. Mars har varit en bra månad, dock så är jag otroligt less på snön och vill ha vår nu..
Men jag tänkte att vi skulle ta och titta lite på planeringen för April månad hitills.
 
1/4 Söndag, påskdagsmiddag hos mamma.
2/4 Måndag, enda lediga påskdagen utan planer. 
10/4 Tisdag, Jonas 25 årsdag!!
11/4 Onsdag, ska jag till företagshälsan.
12/4 Torsdag, Lakritses dag.
13/4 Fredag, ska vi på begravning av Jonas bonusfarmor.
21/4 Lördag, ska vi nog på en jättestor loppis.
30/4 måndag, Valborg med grillning i stugan.
 

Tjuvstartat påsklovet

Igår när jag hämtade hem Theodor från förskolan så märkte jag att han var lite hänging. Han somnade i vagnen påvägen hem och var sedan extra mammig, ville vara i famnen hela tiden. Jag tog tempen på honom som visade 38.2, stackars liten. Vi satt och mös i soffan med kisse tills det var läggdags. Imorse när jag vaknade hade han 38.9 så jag la mig igen och stannade hemma med min lilla kille. Febern hålls nere med alvedon så förutom att han är lite lugnare så är han som vanligt. Till mellis idag åt vi glass och såg Nice Nyfiken, vi hittade massa långfilmer med Nicke på coop idag. Hur bra tajming? verkligen perfekt när man är sjuk! Han är fortfarande lite febrig så vi har bestämt att vi är hemma imorgon med, så vi fick tjuvstarta påsklovet lite. Jag har tänkt att jag sammanställer hela våran påsk i ett inlägg efter allt firande så ni vet. Men redan nu kan ni se ett påskpynt som Theodor gjort på förskolan på min instagram lillafrokenhurtig.