Igårkväll

 Jonas jobbade igårkväll så när Theodor var nattad la jag på en ansiktsmask, öppande en påse chips och började på en ny bok. Ibland mår jag inte så bra av Therese Lindgren. Jag har hört så mycket bra om den och jag kan hittills bara hålla med. Tycker den är lättsamt skriven om ett viktigt ämne.

Jag har ganska just börjat kolla på youtube (100 år efter I know) herregud så kul det är, finns ju massa roliga och bra att kolla på. Therese är hittills min favorit, tycker hon tar upp bra ämnen och att hon är så gullig och härlig.

Ny "skötväska"

Det börjar verkligen vara dags för oss att ändra om till sittvagn för Theodor. Men jag har velat dra på det så länge som möjligt. Kände även att vi behövde en annan skötväska, vi har ju haft denna som min mamma gjort. Och den har verkligen varit så bra. Men nu känner jag mer behov av att snabbt få upp något samt kunna ha lite större grejer, som mugg och tallrik. Jag gick då in på Accent här om dagen och hittade denna från Don Donna som jag föll pladask för. Det är egenligen inte en skötväska men funkar så bra till det. 2 stora fack och 1 litet, färgen är som vitrosa och så snygg, matchar våran blågrå skinnvagn så bra! Ni hittar den här. bilden har jag lånat från accent.
 

Första biobesöket

Idag har Theodor varit på bio för första gången. Jag, Theodor, Ronja och Maja har varit på barnvagsbio där vi såg filmen Skönheten och Odjuret. Jag har verkligen sett framemot att se den och den var superbra! Så fin gjord och Emma Watson är ju så fin. Barnvagnsbio innebär att det är mitt på dan, att det är ljusare i salongen och lägre ljud. Vi satt längst fram och hängde mest på golvet så barnen kunde krypa runt. Det var verkligen så lyckat!