Danslärarvick

Imorgon ska jag vikariera i balett för 7 åringar, ser verkligen framemot det! Jag har inte varit i en danssal sedan i maj och saknar det verkligen. Har bara gjort någon liten piruette hemma och så sedan förlossningen så det ska bli skönt att undervisa och få röra lite på mig. Det är bara 45 minuter och Jonas och Theodor ska vara i personalrummet så det känns bra!
 
Bild fotad av Anna 2013.

Isbjörnsfadder

Jag är ju tigerfadder sedan några år tillbaka och i doppresent fick Theodor ett isbjörnsfadderskap av mig. Det innebär att jag ger pengar varje månad som WWF använder för att göra det bättre för de stackars djuren. WWF skickar dessutom mail lite då och då där de berättar om arbetetsframgångar, så skönt att veta att pengarna gör nytta.  När man öppnar ett fadderskap får man ett gosidjur och igår kom det en liten isbjörn till Theodor i brevlådan. Han verka gilla att känna på den men det var inte det lättaste att få en bild på lilla sprattlisen.
 

Besök från Askersund

I samband med dopet kom min storasyster Therese och 3 av hennes barn, Nicole, Melker och Miranda, upp till Luleå. De bor i Askersund så vi ses inte så ofta men det är alltid lika roligt när vi ses, var nästan ett år sedan sist. Så det var första gången Theodor fick träffa sin moster och kusuner. Vi var till skateparken, Melker och Miranda gjorde massa trick. Theodor fick ett så himla gulligt sett kläder. I lördags var de hos oss på middag och i tisdags var vi alla på middag hos min mamma. Så var dem ju på dopet och hjälpte till. Är så himla tacksam för dem, de är så fina, snälla och gulliga. Det är så tråkigt att det är 100 mil mellan oss. Tänkte bjuda på ett litet collage från dagarna med dem.