Redo för halloween!

Vi ska halloweenfest här hemma och jag har pyntat å fixat å bakat å planerat, gjort en spotifylista jag själv blir rädd av å nu även klätt ut mig. Vad tycker ni om mig som docka?
Jonas håller på med pumpan och fixa bål och jag ska ta å fixa det sista så får ni se bilder från festen imorgon!

 

Om gårdagen

Igår morse for jag och mamma in till stan. Jag bjöd henne på hotellfrukost på Clarion, hon fick ju det i uppmuntringsresentern som jag gav henne, du kan läsa om det här. Det är ju såå himla gott med hotellfrukost alltså. Sedan fortsatte vi med en vända på stan och båda shoppade lite grann. Sedan for vi hem och min storasyster Therese, hennes man Rickard och mina syskonbarn Manfred (14 år), Melker (9 år) och Miranda (8 år) kom och hälsade på. Det var så himla roligt att ses! Dom bor i Askersund så vi träffas tyvärr inte så ofta.
Verkligen en jättemysig och rolig dag!
 
 
 

Chai latte och plugg

Dagen idag har mesta dels gått åt till plugg. Rebecka har varit här och vi har pluggat lite matte och kollat lite till examensarbetet. På torsdag har vi tenta, läkemedelstenta. Det är min sista salstenta och man måste ha alla rätt. Gäller att inte göra något slarvfel..håll en tumme för mig? Två är otur.
 
Snart är oktober slut, rosa oktober. Kylan börjar verkligen sätta sig in nu, snart dags för nästa jacksteg. Köper mig chai latte lite då då, mums ju! Så här fina har take away muggarna på Waynes varit, så bra och fina!