Den sista april

April har bjudit på en del fina dagar men jag lämnar gärna den regniga/snöiga/hagliga månaden bakom mig. Och ser istället fram emot månaden maj, som brukar vilja bjuda på grillmiddagar, plugg i solen, bara ben och fräknar på kinderna.
Hur ska ni fira in maj? Vi ska fara ut till stugan, tända majbrasa och grilla korv, myspys. Om ni också kommer att tända majbrasa så vill jag bara passa på att be er alla att kolla under brasorna innan ni tänder, så att ingen liten igelkott ligger och sover där under.
 

Idag är det dansensdag!

Jag älskar verkligen att dansa, det är så himla underbart. Dels för min egen skull, jag får ut så himla mycket känslor när jag dansar. Men även som lärare, det är så otroligt roligt att få lära ut dans och se hur eleverna utvecklas. Pga. operationen av min fot har jag fått avstå från lektionerna där jag själv är elev. Jag har i vanliga fall 5 klasser där jag lär ut. Mest i balett och barndans, men även street, jazz och modernt. Nu när en danslärare blivit sjuk så har jag fått ta över 4 st balettklasser. Så nu har jag 9 st grupper och det väldigt mycket jobb eftersom det snart är uppvisning, men så roligt! Jag är så himla glad att jag har dansen, och att jag hittade de så tidigt, dansen får mig att må bra och ger mig så otroligt mycket.
 
Bilderna är fotade av Anna.
 

Mina muminmuggar

Idag är det exakt ett år sedan jag köpte min första muminmugg. Mymlan, jag valde att börja med henne eftersom jag tycker den är väldigt fin men också för att hon är lite lik mig, gröna ögon, långt rödlätt hår, en romantiker som gillar rosa, är ordningsam och lekfull.
 
Några fler har det blivit, 15 stycken har jag nu. Eller egentligen 16, jag har en dublett av kärleksmuggen som jag tänkt att ha på jobbet.
 
Det här är mina favorit muggar.
 
Min absoluta favorit mugg är kärleksmuggen. Den har jag fått av Jonas, tycker att den är så himla söt. Snusmumriken är Jonas mugg då han är lite lik honom till sättet. Så jag är Mymlan och Jonas snusmumriken (lite synd att dom är halvsyskon bara...haha)
 
Även huset är en favorit. Den senaste till samlingen köpte jag på loppisen, förra året firade Tove 100 årsjubeleum med denna muggen.
 
Jag har även 2 stycken vintermuggar från 2013 och 2014. Dom är verkligen fina till vintern.
 
Ja, jag älskar muminmuggar, eller ja, mumin överhuvudtaget, jag har mycket andra muminsaker med. Och fler ska det bli.