Majas dop

 Idag har vi varit på dop för lilla Maja. Ni vet, min kompis Ronja som fick barn bara 11 dagar efter oss. De var och hälsade på hos oss i veckan och Theodor och Maja tittade mycket på varandra och ville hålla varandra i händerna, så söta! Ska bli så roligt att se dem växa upp tillsammans.
 
 
Det var ett superfint och mysigt dop. Jonas spelade och Anna sjöng. 
 
 
Theodor var klädd i skjorta och jeans.
 
 
Paketen jag slagit in åt Maja, älskar verkligen att slå in paket.
 
Av oss fick hon en bok som heter krama mig. Vi har den boken också och jag tycker den är så himla söt och bra. Kläder från newbie, samt de här namnklossarna.
 
 

Arcus fyndmaknad

Idag stod arcus fyndmaknad på schemat och jag har sett framemot den här dagen länge. Älskar verkligen att gå på loppisar. Mamma for ut innan för att hålla plats i kön. Men när jag, Jonas och Theodor har åkt en bit så lägger vår bil av. Så irriterande, jag blev såå besviken. Men Jonas stanna och greja med bilen och jag ringde taxi. Så jag och Theodor for ut till Arcus och mötte upp mamma. Theodor somnade och sov skönt och länge i vagnen så jag och mamma shoppade massor. Loppisen är helt perfekt när man har små barn och jag hittade mycket fina kläder och grejer till Theodor, bara en grej till mig själv men det är väl så det ska vara. Dagen började så dåligt men blev såå bra, riktigt nöjd!
 

Ett år sedan

 
Idag är det ett år sedan vi fick plusset på stickan som visade att det låg en liten bebis i min mage. Tänk att det var just underbara Theodor. Så fantastiskt, att vi skapat ett liv som jag fick bära och föda. Ovan ser ni ett collage med resan från den allra första magbilden fram tills den allra första bilden på Theodor, bara någon minut gammal♥