Sovit på förskolan för första gången

Igår sa jag och Theodor första gången hej då på förskolan. Han blev jätteledsen och jag med så klart men jag bet ihop bra och gick där ifrån. Jag var nere hos mamma eftersom att hon bor närmare förskolan så att jag snabbt skulle kunna vara där igen. Men de ringde inte förs halv 12. Allt hade gått jättebra, han hade inte varit ledsen länge och ätit jättebra, dock så ville han inte sova där, men han somnade fort i vagnen hem. Det är ju bättre att backa än att tvinga så jag är glad att de ringde, ett steg i taget.
 
Idag åt han frukost där för första gången, vi skulle testa det eftersom att han kommer att göra det sen då vi måste lämna honom redan halv 8. Jag sa hej då, han blev jätteledsen och jag med. Även idag var jag nere hos mamma för att snabbt kunna gå dit. Men de ringde inte förs 20 över 12 idag så han hade somnat!! Tjoho, så duktig kille alltså! Dock sov han bara en halvtimme (brukar sova 2 timmar) men ändå, det var ju första gången!
 
Det går verkligen jättebra för oss det känns så roligt.
 
Legobygge efter duschningen.

Mina 30 st muminmuggar

 
Jag började samla på mumin muggar 2014 och har idag 30 st. Jag älskar verkligen dessa muggar, tycker de är så fina, söta och roliga. Extra roligt är att alla är så olika men de passar ändå så bra ihop. De funkar verkligen att använda som bjudservis.
 
 
De här 2 är mina favorit muggar. Rosa såklart. Mymlan som var min första mugg och kärleksmuggen, så himla söta!
 
 
Jag har även säsongsmuggar (de finns bara i begränas upplaga). Dessa ovan är mina vintermuggar som jag bara använder på vintern. Sedan har jag 3 stycken sommarmuggar och några andra säsongsmuggar. Tycker det är så roligt med dessa.
 
Jag är inte en sådan samlare att jag vill ha alla, utan bara de som jag tycker är fina. Men de flesta är ju så himla fina alltså. Har du någon muminmugg? vilken tycker du är finast?

Andra inskolningsveckan

 I fredags råkade Theodor se när jag smet iväg, då blev han lite ledsen men vi lekte ett tag och när han var inne i det så smet jag igen. När han upptäckte att jag inte var kvar blev han sååå ledsen. Jag var ju bara i pesonalrummet så jag hörde allt, ursh det var så hemskt men de hade sagt att jag skulle vänta tills de hämtade mig. Men han grät så himla förtvivlat jättelänge så jag gick faktiskt dit och då blev han glad. Sedan var han väldigt mammig ett tag och vi pratade om att jag kommer att gå och de förstår han. Nästa gång han var inne i något själv smet jag igen och det gick jättebra, då åt han även lunch där för första gången vilket gick jättebra. 
 
Idag var både jag och Jonas med honom eftersom att Jonas är ledig måndagar. Vi fick tillfälle att gå tidigt och satt i personalrummet tills efter de ätit och de var dags för oss att gå hem, allt hade gått  jättebra. Imorgon ska jag gå därifrån helt, känns så läskigt att inte höra honom ens men han är i så goda händer och trivs så bra där. Jag är ju såklart nära så skulle de vara något så är jag där på 5 min. Lilla stora killen ♥
 
 Den här bilden tog jag förra tisdagen innan vi gick till förskolan. Jag tänkte att de kunde vara kul med en fin bild då. Men han satte då ena fingret i näsan och jag sa åt han att ta ut de, då satte han istället in båda och upp med foten jättenöjd, lilla bustrollet.