Hej då Januari

Jag har i år tänkt att göra ett inlägg inför varje månad där jag berättar om vad vi har planerat under månaden. Jag kommer då att visa bilderna som jag satt i kalendern som vi gav bort i julklapp till nära och kära. Så klart är Theodor motivet. Men eftersom jag inte gjorde det i januari så vill jag visa er den bilden med.
 
 
I Februari har vi verkligen så himla lite planerat, men skönt ändå. Så än så länge ser planerna ut så här (förutom jobb och hemma mys) :
 
3/2 Lördag åker vi till Jokkmokk, så himla mysigt, det är ju marknad där och vi har varit där några gånger tidigare men inte Theodor så det ska bli så roligt. Ser verkligen framemot det!
 
12/2 Måndag ska jag vicka i 2 balettklasser igen.
 
13/2 Tisdag, fettisdag, då är jag ledig och ska bara mysa med Theodor. Jag tänkte så klart att vi ska äta semla, jag är inte så mycket för det men Theodor älskar det!
 
14/2 Onsdag, då är det ju alla hjärtans dag, något som jag verkligen firar, tyvärr så jobbar jag kväll då så vi får fira det en annan dag.
 
Hoppas även på ett få till vinterfamiljefotograferingen 
 
och lite pulkaåkning samt grillning i stugan.
 
Sedan kommer det säkert hända en massa mer, kalendern brukar fyllas på eftersom. Hoppas ni får en jättebra månad!
 

Lite tisdags babbel

Alltså förlåt för den dåliga uppdateringen men ibland blir det så. Igår jobbade jag från 7.15-16.00 och sedan vickade jag i två balettklasser. Så jag var inte hemma förs vid 20, Theodor sov när jag for och han sov när jag kom hem, det gör så himla ont i mig, jag saknar han så mycket. Så mycket att jag inte kunde vänta tills han ville komma upp till oss utan jag lyfte över han till vår säng när jag gick å la mig, nära nära.
 
Men det är verkligen jätteroligt att få undervisa, i söndags hade jag mina egna 3 klasser med fyra åringar och så de två balettklasserna igår. Jag har sådan galen träningsvärk nu alltså, som danslärare blir det ju att man upprepar allt så många gånger. Men jag gillar träningsvärk speciellt efter att jag stretchat, något som jag tyvärr alltid glömmer göra efter att jag haft mina småttingar. 
 
Nu när jag loggade in på bloggen så såg jag att blogg.se hade delat mitt inlägg om missfallet, en del av mig tyckte det kändes superläskigt, men samtidigt är de så viktigt att de pratas om! De använde mina ord "fråga aldrig, aldrig någon om när de tänkt skaffa barn eller när nästa kommer!" som rubrik och det tycker jag är så bra, skulle vilja nå ut till alla med de orden.
 
Slänger in en bild på de fina tulpanerna som vi har på köksbordet.

Godnatt

 Vi har så himla mycket nu och det känns som att jag och Jonas träffats jättelite, vi går som om varandra. Jag jobbar någon kväll och vickar på dansen, Jonas jobbar mycket och har spelningar, men vi båda tycker ändå att de är bra att vi får göra våra intressen. Vi försöker att verkligen ta vara på de stunder vi träffas och ikväll är vi båda hemma. Han håller på att natta Theodor nu och sedan ska vi bara se serier och mysa i soffan. Jonas är ju ledig måndagar så därför var Theodor uppe lite längre ikväll. Hoppas ni haft en jättebra helg och att ni får en toppen vecka!
 
 
Jag älskar verkligen Theodors rum, det är så himla mysigt. Han har 2 nattlampor, en formad som en ballong (syns till vänster) och så den som lysser nu som ser ut som en nalle, alltså de ger ett så mysigt ljus!