Mellandagarna

Mellandagarna har erbjudit julfirande på flera håll, roligt och mysigt. Gått poddpromenader i minus 25 grader, fixat i lägenheten, gjort skola och börjat se sagan om ringen från början. Klara har flyttat in till oss och hon verkar trivas jättebra, hon är så glad, busig och mysig, det känns verkligen toppen bra.
I eftermiddag ska vi på middag, ser verkligen framemot det!
 

Men Oktober och November och December är så grå

Då har vi kommit fram till den sista delen av min årsresumé och jag kan bara konstatera att det har varit ett jättebra år!
 
 I oktober gjorde jag klart min praktik på mamografin och fick rosabandet rosor av mamma. Jag åkte på en förkylning, drack massor med te och höstmyste. Jag och Jonas reste till London där vi firade våra fem år tillsammans. Där gjorde vi massa roligt och mysigt, var en fantastiskresa. Vi letade lägenhet och jag gick ut på 6veckorspraktiken på slätröntgen.
 
I november var jag på den stora fyndmarknaden där jag bla. fyndade en gammal skrivmasking. Jag gick modevisning, jag var både patient och praktikat på sjukhuset och det togs beslut att mina fötter ska opereras (vet fortfarande inte när). Vi vann budgivningen och köpte en underbar trea på örnset.
 
December pågår ju fortfarande så jag kör bara en snabb genomgång av vad som hänt. Jag och Jonas har blivit sambos påriktigt i vår alldeles egna lägenhet, annars har jag varit på praktien eller på dansen. Samt gjort massa mysigheter som december erbjuder.
 
 
Och i övermorgon, då välkomnar vi in det nya året, 2015.