Årets sista inlägg

Jag har på mig min rosa mysdress som jag fick av Theodor i juklapp, mumsar naturgodis och snart ska vi se sista avsnittet av stranger things. Vilken bra serie alltså! Glad att vi gav den en chans till. Men snart har årets nästsista dag har gått till ända och det är nyårsafton imorgon. Vi ska först fira hemma hos mamma med trerätters och sedan promenera hem till oss och fira tolvslaget här. Theodor kommer nog att somna påvägen hit men jag hoppas han vill vara uppe på tolvslaget.
 
HOPPAS NI FÅR EN JÄTTEFIN NYÅRSAFTON! 
Var rädda om er själva och varandra.
 

Mellandagarna

Jag var ledig på juldagen och annandagen och de var så himla mysiga. Vi hade inga måsten utan bara var. Juldagen startade med att mamma kom hit, vi monterade ihop Theodors kök som han fått i julklapp av henne. Theodor ville vara delaktig och så klart fick han det trots att han sjäpte mer än hjälpte så är de ju klart att han ska få vara med! Men jag är ändå imponerad över hur duktig han är, satte skruvar i hålen och tog med skruvmejsel, så jäkla sött! Och oj som han älskar sitt kök, leker där jättemycket!
 
Juldagseftermiddagen och annandagen spenderade vi hos mamma, när Theodor sov spelade vi monopol och åt gott, så himla mysigt alltså! Onsdag och Torsdag jobbade jag på röntgen men idag har jag varit ledig. Så idag passade vi på att åka lite på rean, vi köpte rätt mycket men bara 2 grejer på rean tror jag haha. Men nu har både jag och Jonas var sin ugly xmas sweater och Theodor fick sig en snögubbeonepiece.