En dag i Happis

Varje år åker jag och mamma till Haparanda med en förening vi är med. Vi började såklart med IKEA där inköpslistan var lång.
Vi fick med oss allt vi tänkt och lite till. Är så nöjd med mina köp! Extra kul nu när jag kan köpa lite grejer till när jag och Jonas flyttar.
Efter IKEA gick vi på lite andra butiker och över till Finland. Efter det for vi till vackra kukkolaforsen.
 
Där åt vi ett, vad nog många skulle tycka, fantastikst julbord. Jag är ju inte så mycket för julbord, nöjde mig med knäckebröd och prinskorvar.
På bussresan är det alltid ett lotteri och frågetävling, jag och mamma vann frågetävlingen även iår och jag vann i lotteriet. Hihi!

Kissemys

Fått mycket skola gjort idag, adventspyntat, dansrepat och ätit mysmiddag med mamma.  Nu myser jag med min lilla söta kisse och äter lite skumtomtar (har köpt en hel låda så jag har på lager). Snart väntas idolmys och sedan natti, imorgon åker vi till happis och IKEA!
 

The smile you give

Idag är jag ledig från praktiken och ska vara det till på onsdag. Rätt skönt faktiskt, har ju massa skoljobb att göra. Så jag gick upp tidigt idag med, gjorde mig en smarrig frukost och började pluggandet. Har haft onlinemöte med min grupp och skrivit rapport. Snart ska jag till mormor för att adventspynta och städa. Ha en bra dag!