Reumatologen

Idag har jag varit hos reumatologen angående mina ledbesvär. Hon gjorde en jätte grundlig undersökning av mina leder och kände att de var inflammerade, specielt handlederna, men vet fortfarande inte varför.
 
Jag fick fylla i papper om hur ont jag har, allmäntillstånd och hur det påverkar mig. Tex, så har jag svårt att öppna burkar och flaskor, svårt att vrida på kranar, jag tappar väldigt ofta saker och de gör att jag mår rätt dåligt och känner att jag ofta behöver hjälp.
 
Hon skrev ut en till sorts medicin åt mig så nu ska jag prova den. Ska trappa upp tills jag äter 4 sånna tabletter om dagen och så ska det vara sen. Jag måste ta blodprover varannan vecka och ska på återbesök en gång i halvåret.
 

Mammografipraktik

Idag har jag haft min första dag på mammografipraktiken, ska vara där i en vecka. Idag har jag varit på screeningen (alltså den där symtomfria kvinnor mellan 40 och 74 år blir kallade till vartannat år) Jag har tagit flera egna bilder och lärt mig så mycket, verkligen jätte kul! 

Mina drömmars världskarta

I veckan fick jag en stund på stan, mellan ett möte och dansen, jag lyckades då springa på denna underbara världskarta. Jag kände bara att jag måste ha den, de är verkligen mina drömmarskarta, precis så här jag har föreställt mig den jag letat efter! Nu saknas bara en vägg att ha den på.....
115 x 75 cm från Åhlens.