Årets höstfotografering

Igår var vi till Hertsöträsk för att ta de årliga höst familjebilderna. Älskar tröjan som Theodor har på sig, såklart är det hans mormor som stickat den. Jag tycker verkligen att de är så roligt att dokumentera familjen på detta sätt. Här kan ni se bilderna från förra året. Jag är så nöjd med bilderna, det var inte det lättaste då Theodor hellre ville springa runt och upptäcka, men det gick ändå bra och jag är så glad över resultatet. Min fina familj.
 
 

Oktober månad

 
Imorgon är det sista september, tänk vad fort tiden går men nu känns det verkligen som höst. Jag har inte så mycket inplanerat för Oktober än men flera roliga saker och så kommer de ju fyllas på eftersom men här är det som står i kalendern nu:
 
6/10 Ska jag och mamma på Pernilla Wahlgrens show, kort glad och tacksam.
8/10 Dansmöte för manusskrivning till dansuppvisning.
19/10 Har Jonas ordnat överraskning för att fira vår 9 årsdag.
20/10 Firar jag och Jonas 9 år tillsammans.
20/10 Konsert för Jonas konsert.
26/10 Är jag ledig så då ska vi hitta på något kul.
27/10 Ska vi på Arcus fyndmarknad, en jättestor loppis.
28/10 Ställs klockan om till vintertid.
Och så ska jag gå på bio med mamma och Theodor och se en ny Pettson och Findus film.
 
Annars blir det nog mycket film och serietittande, läsa bok och dricka varma drycker så mysigt!
 

Fredagsmys

 Min lilla busunge♥
 
Idag jobbar jag kväll så jag och Theodor hade fredagsmys redan igårkväll och nu på morgonen. Vi cyklade till förskolan idag vilket vi båda tycker är så roligt. Något som inte är så roligt är att lämna honom. Han blev så himla ledsen, så där så man känner hur ont de gör i honom. Å ont gör det i mig med, saknar honom så när vi är ifrån varandra, trots att han gör mig galen ibland haha. Nu sitter jag på bussen påväg på jobbet och hoppas på en lugn kväll och att mina grabbar har en mysig kväll hemma. Önskar er alla en mysig fredag!