Danslärarvick

I eftermiddag ska jag iväg och vicka i moderndans i 1 timma. Jag har väldigt svårt att vara borta från Theodor, men han får vara hemma och mysa med sin pappa. Eftersom att jag helammar honom så kan jag ju ändå inte vara borta så länge men det beror mest på att jag inte vill vara ifrån honom. Men det är nog bra för oss båda att vara ifrån en liten stund ibland. Det känns jättekul att få dansa men jag vet att jag kommer sakna honom nå fruktansvärt.
 
Bilden är från min instagram, tagen i februari och Liten låg i magen när jag dansade.
 
 
Idag går rabattkoden i samarbete med caseapp ut, så vill ni ha 20 % på ett skal eller skin från caseapp använd koden PAULINEH20 i kassan idag!
 

Lördagen i Haparanda

Jag och mamma har som tradition att åka till Haparanda med buss med en villaförening varje år strax innan jul. Iår var även Jonas och Theodor med, så mysigt. Theodor sov hela bussresan dit. Vi började sedan på ikea, där var Theodor vaken, så mycket och många att titta på. Han hade på sig den fina mumintröjan som han fått av Ellinor, vi var ju nästan i mumins hemland.
 
 
När vagnarna var proppfulla och listan avcheckad gick vi in på ittalaoutlet där jag köpte årets muminvintermugg. Sedan gick vi över till Torneå, så i Lördags var Theodor utomlands för första gången.
 
 
Sedan for vi till Kukkolaforsen där julbordet väntade. De har verkligen ett fint julbord, mamma och Jonas älskar det, jag nöjer mig som vanligt med prinskorv, köttbullar och bröd. Jonas hittade ett piano och spelade så fint.
 
 
Sedan for vi hem till Luleå igen, de var frågesport och både Jonas och Mamma vann var sin trisslott och jag fick en chokladask av söta Anna-Greta. Theodor sov hela vägen hem och var sedan uppe och mös med oss när vi kom hem en stund. En så himla bra och mysig dag, toppennöjd!

Om vår första advent

 I Lördags var vi ju till haparanda och ett inlägg om det kommer. Men först tänkte jag berätta om igår, första advent. Jag hoppas ni hade en lika mysig dag som vi. Vi startade dagen med sovmorgon, Theodor vaknade upp i sin fina pepparkakpyjamas som jag lyckats få tag i begagnad. Tycker den är så himla söt! Jonas fixade mysfrukost och Theodor fick öppna sitt advents paket. I paketet låg årets julpyjamas från lindex med lussekatter, så fin! Eftersom julen är gjord för mys så är det ju perfekt med 2 mysiga julpyjamasar. Gav även mamma en advents present, en tekalender, hon blev jätteglad! Theodor fick en bablarna haklapp av mamma, superfin!