Igårkväll

Jonas jobbar alltid torsdagskvällar så igår när Theodor var nattad tog jag fram en mysfilt, Ben and Jerrys och läste ut Therese Lingrens bok. Den var verkligen så bra! Älskar förövrigt mina pyjamasbyxor från Dollar store.
Idag väntas en rätt så lugn fredag, Jonas är ledig så vi ska bara mysa. Önskar er alla en jättemysig fredag och en underbar helg!

Mina wish köp

För ett tag sedan tipsade Anna mig om sidan wish, jag har sett den men aldrig beställt något. Kvaliten kan vara sisådär ibland men de har så mycket kul och billiga grejer. Självklart beställde jag lite grejer till Theodor och alla var i fin kvailtet, i sömmar så kan behöva klippas bort tråd men annars jättefint! Jag tog 2 storlekar större än det jag ville ha och de ser ut att bli bra. Leveransen är rätt lång men jag fick alla mina saker innan beräknat ankomst datum. Är verkligen super nöjd och kommer nog göra en till beställning.
 
Harry Potter tshirt med texten "I Solemnly Swear That I'm Up to No Good" såå fin, 44 kr.
 
Grå romper med texten "mamas boy so what" så himla fin, mycket finare i verkligheten, helt kär i denna! 44 kr.
 
Harry Potter body med texten "waiting on my letter from hogwarts" Tycker denna är så sött! Dock så var den lite konstigt formad.. 36 kr
 
 Svarta hängslen och fluga 9 kr.
 
Långärmad haklapp med groda på 18 kr.
 
Gråa hänglsen och fluga 17 kr.
 

Favoritställen

Har ni ställen i erat hem som ni blir extra glad över när ni ser? Jag är verkligen jättenöjd med hela vår lägenheten, men har några ställen som jag blir typ extra glad när jag ser. Jag vet egentligen inte varför men här kommer de:
Denna "stringhyllan" har vi i vårat kök, tycker de är så fint med muminmuggarna, mon amie och ett litet elefantöra. Bild 2 är i vårat kontor med tavlor på mig och Jonas, Theodors hand och fotavtryck i gips, plättar i luften och mitt favorit loppisfynd -en gamal skrivmaskin.
Denna hörna är i vardagsrummet, tavlor från när Theodor var 1 månad, jordglob, mateusfat, ljusfat och tavlan jag gjort av Theodors födelsestorlek i skala 1:1. Slutligen Theodors hörna i vårat sovrum, är så himla nöjd med det alltså, tycker det är så gulligt. Skulle ni vilja se mer av vårat hem kan ni klicka på kateogrin hemma hos mig eller här.