Loppisfyndat!

Idag har jag, Mamma och Theodor varit på arcusfyndmarknad och shoppat. Theodor sov till en början men vaknade sedan upp och ville hälsa på allt och alla. Påvägen hem rymdes vi inte i mammas bil då vi shoppat för mycket, så Jonas kom och hämtade oss och både jag och Theodor somnade i bilen. Som ni ser ovan fick Theodor lite grejer som han ville börja leka med direkt, en musiklarv med hjul och 2 dinosaurier. Men jag tänkte ta och visa lite mer av våra köp.
Svarta converse till Theodor i storlek 22, 200 kr. Mitt första år ram, 40 kr.
Bukowskinalle, 30 kr. Hot chocolate (har en likadan sen innan) 10 kr.
Gosiga tofflor till Theodor, 10 kr. Muminpussel, 15 kr.
 
Vi köpte även en resevagn, bilbarnstol att ha i mammas bil, en bobbycar med släp och en gunga. Är så himla nöjd med alla köp och denna mysiga toppen dag!
 

Igårkväll

Jonas jobbar alltid torsdagskvällar så igår när Theodor var nattad tog jag fram en mysfilt, Ben and Jerrys och läste ut Therese Lingrens bok. Den var verkligen så bra! Älskar förövrigt mina pyjamasbyxor från Dollar store.
Idag väntas en rätt så lugn fredag, Jonas är ledig så vi ska bara mysa. Önskar er alla en jättemysig fredag och en underbar helg!

Mina wish köp

För ett tag sedan tipsade Anna mig om sidan wish, jag har sett den men aldrig beställt något. Kvaliten kan vara sisådär ibland men de har så mycket kul och billiga grejer. Självklart beställde jag lite grejer till Theodor och alla var i fin kvailtet, i sömmar så kan behöva klippas bort tråd men annars jättefint! Jag tog 2 storlekar större än det jag ville ha och de ser ut att bli bra. Leveransen är rätt lång men jag fick alla mina saker innan beräknat ankomst datum. Är verkligen super nöjd och kommer nog göra en till beställning.
 
Harry Potter tshirt med texten "I Solemnly Swear That I'm Up to No Good" såå fin, 44 kr.
 
Grå romper med texten "mamas boy so what" så himla fin, mycket finare i verkligheten, helt kär i denna! 44 kr.
 
Harry Potter body med texten "waiting on my letter from hogwarts" Tycker denna är så sött! Dock så var den lite konstigt formad.. 36 kr
 
 Svarta hängslen och fluga 9 kr.
 
Långärmad haklapp med groda på 18 kr.
 
Gråa hänglsen och fluga 17 kr.