Årstillbakablick

Snart har året 2016 nått sitt slut och det innebär att det är dags för årsredovisning. Tycker det är så roligt att blicka tillbaka och minnas, så här kommer nu mitt år:
 
I januari berättade vi för allmänheten att vi väntade barn genom en bild på instagram. Jag tog examen och vi gick på bankett och jag började jobba som röntgensjuksköterska i sunderbyn. Jag fick en spadag med massage av Jonas i julklapp, så skönt och mysigt. Mina danselever var väldigt facinerad av min växande mage. I Februari var vi på ultaljud och fick se Theodor första gången. Anna tog bilder ute på kilholmen och jag förevigade varje vecka. Jag rockade sockarna på jobbet och gick på teater med mamma. 
 
I April firade vi Jonas födelsedag, for till Ikea och fixade i ordning Litens hörna. Vi firade valborg i stugan. I maj fick jag en jättefin babyshower, jag gick på gravidledighet, det var dansuppvisning och mina små elever var bingbong. Min storasyster fyllde 40 men jag kunde tyvärr inte åka iväg själv med min stora mage. Jag var på Ronjas babyshower. I juni flyttade vi ut till stugan, Robin och Anna tog sommargravid bilder. Jag fyllde år, mamma fyllde år. Jag träffade Sofie och lilla vovven Ella. Theodor föddes och vardan omvandlades till det mest mysigaste.
 
 I Juli bodde vi ute i stugan och mös med vår underbara lilla nyfödda. Vi gick promenader och var till hägnan, Anna fotade 1 månads bilder på Theodor. I augusti hade vi härliga sen sommardagar, badade, firade Lenas födelsedag på kilholmen och vår 4de förlovningsdag. I september flyttade vi hem till stan, gick på stan med Ronja och Maja, min storasyster Therese och 3 av hennes barn; Nicole, Melker och Miranda kom upp och hälsade på, Theodor döptes och fyllde 3 månader.
 
I oktober träffade vi mammas lilla kattunge Luna för första gången, Anna fotde Theodor i en lövhög och mig och Theodor tillsammans. Jag och Jonas firade 7 år tillsammans med extra myslyxig middag hemma och jag fick en så vacker bukett. Theodor fyllde 4 månader och fick börja sitta i sin tripptrappstol och fick börja med små smakskedar. I november firade vi Theodors första namnsdag och Jonas första farsdag. Vi for till haparanda, ikea och kukkolaforsen. Och sedan började december med allt mys de innebär men de tänker jag att ni läst om så nyligen. 
 
2016 kommer nog vara mitt favorit år, året jag blev mamma till världens finaste kille. Men jag ser nog framemot ett nytt år mer än jag brukar, för 2017 kommer vara året då Theodor tar sina första steg, säga sitt första ord och massa massa mer.
 
NU VILL JAG ÖNSKA ER ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!
 

Mellandagarna

Hoppas ni har haft det lungt och skönt! Det har vi, Jonas har varit ledig vilket har varit så mysigt. Vi har umgåts med släktningar och varit bortbjudna nästan alla dagar. Vi har gått härliga promenader och sett homeland och Hitta Doris. Jag, Theodor och Mamma har gått på stan, köpte en del men inget på rea, tyckte det fanns lite rea. Idag hade vi tänkt fara ut till storheden men det är jättehalt ute så vi bestämde oss för att mysa inne i stället.
 
Bild från en härlig promenad från min instagram.

Theodors julklappar

Theodor älskade att öppna paket, prassla med papper och dra i snöret. Men han blev faktiskt glad för sakerna med vilket var så kul att se. Jag tänkte visa vad vår älskade skatt fick i julklapp sin första jul.
Av sin mormor fick Theodor denna underbart söta gungkanin med rimmet "Rida rida ranka, det här är ingen anka" och den fina lära gå vagnen med rimmet "När du nästa steg ska ta, kan denna vara bra att ha"
 
Han fick så många fina och bra leksaker och gosidjur. 
 
Jättefina kläder, pippitröjan har min mamma stickat åt honom.
 
Böcker, haklappar, presentkort. Astrid Lindgrens samlingsboxen fick han av sin farmor, så kul!
 
Jag fick också så mycket fint och jag älskar att ge paket var så roligt att få se hur glada alla blev. Tusen tack för allt fint!