lik e-type?

Kul att starta dagen med att mamma säger att jag ser ut som e-type (hade enormt hår när jag vaknade) haha. Nu är jag påväg till skolan och det känns ju bra. men jobbigt att Jonas snart kommer till Luleå, och jag inte får träffa han förs i eftermiddag. Längtar!

Imorgon

Lika mycket nytt idag, skelettet har vi jobbat med. Åh vad jag tycker detta är kul, synd bara att det är så mycket på en gång. Man hinner som inte bearbeta det...Men imorgon har vi labbar, vi får alltså jobba praktiskt. Ska bli kul! Vi ska ta puls och blodtryck, göra HLR, dissikera lunga och hjärta (blä) och göra paplationer, allstå känna efter organ, ben osv.
Och vet ni vad som händer sen? Jo, då får jag åka hem, åh där väntar älskling!!!
U.n.d.e.r.b.a.r.t 

Dr Gregory House

Herregud vad mycket som gått igenoms idag. Helt snurrig i huvudet, blir ju som massa på en gång när man går distans. Fick sluta en timme tidigare vilket var tur för annars hade jag nog inte haft mycket ork kvar till att plugga (vissa somna under förläsningen, så illa var det inte för mig). Eftersom jag tycker detta är så intressant blir det mycket roligare. Men nu ska jag försöka lägga bort pluggeriet och titta på lite House, det är ju nästan som att plugga, hihi.
 
Älskar mina myssteps, halksula under och supersöta.
Dock ser man även mitt sjukt fula ärr...blä, kommer från ett brännmärke och är som ett hål.