no more ballet

Jag pratade med min balettlärare idag och hon tycker att jag ska avstå från balettlektionerna och låta hälen återhämta sig resten av terminen. Det finns annars risk att jag skadar mig eftersom hälsenan är så ostabil och oelastisk. Jag kommer verkligen sakna baletten men det känns bra att låta hälen återhämta sig i lugn och ro. Jag kommer att ha mina elevklasser som vanligt men inte vara elev själv. Ska låta hälen ta den tid den behöver och bygga upp eftersom. Det känns jättetråkigt men samtidigt bra.
 
Bilden är fotad av Anna.

sommar

Idag är ju första dagen med sommartid och å vad jag längtar till sommaren. Jag har fått sommarjobb på röntgen, vilket är kanon bra, men jag ska jobba 100 % i 10 veckor. Känns inge bra att jobba så mycket, men man har större chans att få jobb sen då. Men soltimmar och ledighet är viktigt det också, så jag hoppas jag hinner få lite av det med.
 
Jag vill hinna bada massor
  
Äta alla måltider ute.
 
Ligga i hängmattan och läsa.
 
Hänga på sörudden med vänner sena sommarkvällar.
 
Fara till gammelstadskyrkby under medeltidsdagarna och se alla söta djuren.
 
Gå upp tidigt och sitta vid det spegelblanka havet.
 
Pussas i solnedgång.
 
Ha picknick.
 
Sitta inne och se film när det regnar.
 
Fara till pålberget.
 
Äta jordgubbar direkt ur landet, spela kubb, gå promenader och ja, njuta av sommaren helt enkelt.

Tjugoåttonde mars

Bild från min instagram.
 
När Jonas kom hem igår hade han med sig den här underbara buketten till mig. Bara för att, jag blev så glad, han är så himla fin alltså.
Idag har jag vikarierat i en balettklass och sedan ätit lunch och gått på stan med fina Ellinor.
Nu ska jag bara ta det lugnt, Jonas jobbar och jag ska nog sätta igång någon film. Sedan kl 20.30 är det dags att släcka ner för earth hour. Ni släcker väl?