Operationssåret

Varnar känsliga för något äcklig bild.
 
Jag skrev ju i torsdags att jag skulle lägga om hälen, sagt och gjort och hujja så det ser ut. Det var verkligen inte snyggt alltså, jag har då sätt betydligt snyggare och mindre stygn. Jajja, om två veckor ska stygnen bort. Men knölen är borta och det är ju det viktigaste.
 
 

Lunch med lite plugg

Idag mötte jag upp Rebecka för att tentaplugga och skriva lite på en rapport. Vi åt var sin grillad kyckling macka på Unik, så gott. Vi fick väl egentligen inte så där jätte mycket skola gjort utan satt mest och surrade om annat. Men det gör inget, det är länge till tentan och tills rapporten ska vara klart, men vi gillar båda två att börja i tid.
Nu hälsar jag helgen enormt välkommen och vill önska er alla en trevlig helg!
 
 

En vecka

Nu har jag gjort första veckan på MR praktiken, det går jättebra men det är oerhört svår teknik. 
Det har nu även gått en vecka sedan operationen och det känns mycket bättre. Jag kan gå nästan helt på foten nu, det går bara inte att sträcka ut hälsenan helt riktigt ännu. Jag ska lägga om hälen helt ikväll tänkte jag, ska bli spännande o se hur de ser ut där under.
 
Ber om ursäkt för alla fotbilder det blivit här den senaste tiden, men just nu kretsar mitt liv rätt mycket kring min lilla fossing. Men visst är min pyjamas fin?