Frukost till julkalendern

 
Jag älskar hemmamornar när man kan sitta och äta frukost länge. Det gjorde jag och Theodor i morse, Theodor ville ha på sig sin pepparkaksdräkt, vi tände ljus, gjorde en riktigt tredje advents frukost och såg julkalendern. Ser ni julkalendern? Vad tycker ni i så fall? Jag tycker att den är såå bra! Skulle likna den med en blandning av Sunes jul och Mysteriet på Greveholm. Theodor tyckter också att den är jättebra och spännande. En av de bättre måste jag säga, den är väldigt julig, jag tycker verkligen att de är så himla roligt och mysigt med julkalender!
 

Hot chocolate

 
Alltså jag har ett sådant mysmode, älskar mys. Igår kom Jonas ut till mitt jobb på lunchen och vi åt hamburgare nere i restaurangen tillsammans -mys. Jag och Theodor skrev klart alla julkorten -mys. Vi åt Luciafika och såg Pettson och Findus juligheter -mys. På kvällen såg jag och Jonas Riverdale -mys. Imorgon ska jag, mamma och Theodor och shoppa -mys. Sedan ska vi till en kollega med andra kollegor och deras barn -mys och efter det är det julkonsert med Jonas projektkör -mys. Medans Jonas nattade Theodor såg jag Dixi Wonderlands vloggmas -mys. Nu har jag gjort mig en mumsig kopp med varm choklad, alltså ser ni hur god den är? Magisk -mys.

Glad Lucia

 Hoppas ni har haft en jättemysig Lucia! Har ni sett något Luciatåg? Jag råkade få se ett på jobbet, så fint. Jag fick lite glitter i håret, var flera som jobbade på sjukhuset som hade det, så roligt! Eftersom att Theodors förskola flyttar nästa vecka så har de valt att inte ha något Luciatåg. Barnen fick ändå ha på sig Luciatågskläder om de ville så hade de ett eget litet Lucia firande. Så idag skickade vi iväg en liten Pepparkaka till förskolan, en väldigt nöjd pepparkaka. Å på min instagram, även där heter jag lillafrokenhurtig, kan ni se en liten video där han sjunger.