Årsresumé

Årets sista inlägg kommer nu och jag vill där med önska er ett gott nytt år, var rädda om er och varanda!
Årets sista dag idag och jag tänkte vi skulle göra en liten tillbakablick på året som gått. 
 
 
Vi började med att fira de nya året, skålade och såg fyrverkerier. Jag gick på lite mer mammaledighet och skolade in Theodor på förskolan. De gick så bra och han började trivas direkt. Vi firade alla hjärtans dag. Fettisdagen var jag ledig så jag och Theodor for in till stan och fikade, så himla mysigt. Anna fotade årets vinterbilder på isen, så fina! Vi for till Jokkmokks marknad, Theodors första gång, å han fick åka hundsläde så roligt. Vi firade påsk, och såg Babblarnas musikal. Katterna flyttade in hos oss och passade direkt in i våran familj. Det blev vår i ett smack och vi promenerade till miljögården och hälsade på fåren. Vi åt flera middagar på vår bakgård, så himla härligt. Katterna blev en månad och är riktiga familjemedlemmar. Vi firade nationaldagen på hägnan. Vi flyttade ut till stugan och jag fyllde år, firade med födelsedagsbrunch. Theodor badade i sin mormors gamla badbalja. Vi fotade bilder på vår blivande 2 åring.
 
 
VI firade midsommar och min mammas födelsedag. Sedan var de dags att fira vår älskade lilla kille som blivit hela 2 år. Jag gjorde en Nicke tårta som han blev så glad över. Vi flög ned till stockholm och tog tåget till Norrköping, där bodde vi på hotell, hade världens bästa dag på kolmården och träffade lite släkt till mig. Sedan tog vi tåget till min storasyster med familj i Askersund. Där badade vi och hade det såå roligt. Sedan tog vi nattåget hem till Luleå och Theodor tyckte det var så mysigt. Theodor såg som vanligt ut som Emil i Lönneberga och Venus fick vara griseknoen. Vi åkte båt till Theodors farmors stuga och sov över. Badade massor i vår stuga, de har verkligen varit en badsommar, bad flera gånger om dagen och som vi älskar det hela familjen. Jag och Jonas gick på bröllop. Vi hade picknick och åt kräftskiva i vårt färdiga lusthus. Jag satt uppe hela natten (nästan) och lyckades klicka hem mumindagenmuggen.
 
 
Vi fotade familjebilder i matchande tröja som Theodors mormor gjort åt oss. Vi flyttade hem från stugan och Theodor fick en ny säng. Vi var på dop för Charlie och lite senare för Teus. Vi fotade årets höstfamiljebilder, så nöjd med dom! Vi åt såklart kanelbulle på kanelbullens dag. Theodor var på sin första bio (förutom barnvagnsbio) då vi såg Pettson och Findus, så mysigt och bra! En dag var hela familjen ledig och då for vi till boden och badade på äventyrsbadet, så himla kul. Jag och mamma var på Pernilla Wahlgrens show, kortglad och tacksam, som mamma fick i födelsedagspresent av oss. Jag och Theodor Halloweenpysslade. Jag klipte av mitt hår 25 cm. Jag och Jonas firade 9 år tillsammans, då han överraskade mig med en mysig utflyckt. Vi hade matchande pyjamasar. Theodor, jag och mamma träffade mumin på stan. Jag, Jonas, Theodor och mamma for på den årliga resan till Happis och ikea. Vi fotade årets julkort, så roligt. Vi var på julmarknad i gammelstan, så mysigt. Resten har ni ju alldels nyss sett här tänker jag.

Min bullet journal 2019

När jag fyllde år i juni fick jag en Bullet journal av Jonas. Jag har aldrig använt mig av de tidigare men har helt förälskat mig i det. Jag älskar ju att pyssla och skapa så de passar mig perfekt. Jag tror att tanken är att man ska göra varje månadsuppslag i slutet på månaden innan men jag har redan nu gjort klart enda till nästa December. Dels för att jag vill hinna och inte känns press över det, men också för att jag ju redan nu har planer för kommande månader som jag vill skriva in. Jag har dock lämnat lite tomma sidor ifall att jag vill fylla i något nytt. Funderar på att göra en tracker men vet inte riktigt vad de skulle ge mig. Vi får se. Hursomhelst tänkte jag nu ta och visa några uppslag ur min bullet journal.
 
 
April, en av mina favoriter, med ljusrosa körsbärsblommor.
 
 
Varje månad har som en framsida med temat, maj, fick lavendel. I maj valde jag även att göra veckouppslag, för i Maj har jag alltid så mycket planer.
 
 
I slutet på varje månad har jag de 3 rutorna ni kan se ovan. En märkt med bilder från månaden, här ska jag helt enkelt klistra in bilder som jag tagit under aktuell månad. Dans, här skiver jag in planer jag har att göra med mina danselever. Och sociala medier, här skriver jag upp olika saker jag vill posta och när.
 
 
I Juni har jag också veckor, här med valtema under detta år har jag helt snöat in mig på valar så de var rätt självklart att en månad skulle ha det, men en sida fick bli helt neutral, gillar den skarpt.
 
 
För augustimånad valde jag att göra veckor på ett uppslag. En ruta för vecka 31, 32, 33, 34 och 35 för i augusti brukar jag inte ha så mycket å jag tycker de blev sött med solrosorna.
 

Här failade jag, glömde att skriva "M" et i september, men tycker det blev en helt okej lösning.
 
 
Ja de var några sidor som jag ville visa er. Jag har även några sidor som inte är månadskopplat som tex. en Buketlist och så. Å sidorna jag visat er är heller inte helt klara utan pysslas till eftersom. Är så peppad att fylla denna fina bok, det är verkligen så kul, å jag lär visa er mer av den. Vad tycker ni om den so far?

Real queens fix eatch other's crowns

 
Jag berättade ju om att jag beställt ögonskugspaletten Bibbz signature eye palette från CAIA cosmetics (Bianca Ingrossos sminkmärke) å några dagar innan jul kom den. Å jag är såå nöjd, alltså den är så fin, så fin förpackning och så fina färger. Jag har använt den några gånger nu och tycker verkligen att den är så bra. Jag kommer bara använda denna vid "speciella tillfällen" då jag har tid innan att sitta och sminka mig en stund. Tycker det är så härlig egentid. Jag har aldrig ägt en bra ögonskuggspalett innan men denna är verkligen så pigmenterad och lättarbetad, blendar ut såå fint. Älskar den hihi! Å i julklapp fick jag necessären från Caia av Jonas. Alltså den är så fin och bra, den går att fälla ut så att den liksom verkligen är öppen när den är öppen, så inte sidorna åker ihop. Vilket verkligen passar mig, för min brukar alltid tippa när jag sminkar mig. Ser framemot att få se vad Bianca mera kommer släppa med CAIA!