Kvällspromenad

 
Ikväll fick jag för mig att jag gärna skulle vilja fota mig och Theodor vid en blommande hägg. Så efter maten gav vi oss ut. Vi gick förbi hertsö miljögård där vi hälsade på fåren, kaninerna, en tupp och en höna. Theodor älskade verkligen att gå runt och hälsa på djuren. Det blev verkligen en sååå himla underbar och mysig promenad av det. Det är så varmt och fint ute nu alltså, å vi fick även jättefina bilder på själva "fotograferingen", men de ska jag visa er en annan dag! 

Marängsviss med jordgubbar

Å herregud vilken dag jag haft alltså, var så himla mycket på jobbet pga. personalbrist, men det gick bra som tur var, men jag gillar inte när de blir så. Å så har himla ont i öronen sen någon dag tillbaka, känns som att jag har vatten i dom men får inte ut något.. När jag slutat hämtade jag Theodor och vi for in till stan så nu har vi äntligen köpt biljetter till vår sverigesemester. Det är absolut den tjorvigaste resan jag bokat med massa byten, men jag vet att det kommer bli så bra! Nu susar Theodor sött och jag har ätit marängsviss med jorgubbar på altanen, men nu har jag gått in för snart är de ju dags för morden i sandhamn!
 
 

Ett år sedan

Idag är det 1 årsedan Theodor tog sina första steg. Han stod mitt på golvet och började helt plötsligt att gå rakt ut 5 steg. Kort där efter slutade han helt med krypandet, han var stadig från start och springer mest bara nu. Imorgon är det bara en månad tills han blir 2 år, jag kan inte förstå det alltså. Det är så himla häftigt att följa ett barn så här, jag är så otroligt impad av hans kontroll på omgivningen och snabbhet. Han är så himla klok och intresserad, lite busig men säger alltid till innan genom att säga näe näe näe eller hej! precis som att han ändå vill att vi ska veta vad han gör. Han är väldigt snäll och gosig, vill gärna kramas och mysa. Även på förskolan, de är en trio där, han och 2 tjejer som håller ihop, håller hand, kramas och gör små hyss. Han är väldigt noga med att säga hejdå till ALLA när vi ska gå hem därifrån. Han känns som en fin kompis vilket känns så bra i mamma hjärtat.
 
Han surrar på massor och lär sig nya ord och meningar varje dag. Han älskar fortfarande att dammsuga och städa, annars vill han helst vara ute. Nicke nyfiken är självklara favoriten, "se Nicke" vet jag inte hur många gånger vi får höra på en dag och han har så mycket miner och rörelser från Nicke i sig. Han har nu storlek 86/92 i kläder och 24 på skor. Jag som tyckte han var så stor redan för ett årsedan, när bilden nedan är tagen, men nu är han liksom ingen bebis längre, han är ett barn. Världens finaste barn.