Juni månad

Ja, då har ytterligare en månad gått av 2018, gick tillbaka och kollade på Maj månads inlägget och kunde bocka av att alla saker blev av och massa mera roligt såklart. Nu har vi kommit till min favorit månad juni, månaden där vi flyttar ut till stugan och har många födelsedagar. Och så här ser våra planer ut so far:
 
 
2/6 Troligtvis flytta ut till stugan.
6/6 Nationaldagsfirande
7/6 Sommarfest med jobbet.
8/6 Min födelsedag.
9/6 Födelsedagsbrunch, kulturnatt i boden.
14/6 Utvecklingssamtal för Theodor på förskolan.
22/6 Midsommar och mammas födelsedag.
24/6 Theodors 2 årsdag.
 

Små händer och vitsippor

Jag kom på att jag inte visat er dessa bilder som jag och Theodor tog för ett tag sedan. Jag älskar vitsippor och hur sött är det inte med hans lilla hand? Och bilderna längst ner har faktiskt Theodor tagit med lite hjälp att ställa in fokus bara. Han gillar verkligen att ta kort, så roligt att han är intresserad!
 
 
Den här dagen började inte bra alltså, vi hade fönstret lite på glänt nere men katterna hade lyckats få upp de och när jag gick ner för att fara till jobbet så fick jag se att dem var ute. De har aldrig tidigare varit ute och vi vill inte att de ska vara de här i stan. Men jag hann inte få in dom och inte Jonas heller. Mamma började senare och var så snäll som åkte hit, hon lyckades få in Jupiter. Lite senare for Jonas hem och då kom Venus in. De hade aldrig lämnat bakgården utan gömt sig under altanen, läskigt att vara ute första gången.. Så glad att de kom in så snabbt ändå.

En kväll på altanen

Vilken underbar sommarvärme vi har fått alltså, i flera veckor har de varit varmt och soligt, så härligt! Jag hoppas bara att de finns lite kvar till sommaren men försöker att njuta varje sekund som går. Snart kommer Jonas hem och då tänkte jag att vi skulle gå ut på altanen, jag menar kolla bara hur mysigt vi hade det där för några dagar sedan! Så härligt att kunna sitta där ute och se Theodor i babymonitorn, och ha öppet fönster till hans rum. Underbart! Jag upplevde det väldigt jobbigt den här tiden när vi bodde i lägenheten, att inte kunna gå ut ordentligt, älskar verkligen att bo i hus. Rosé, chips, Hobbit korlek och min underbara sambo, de är grejer de.