Morfars gamla träningsoverall

Jag kom på att jag inte visat er denna underbara träningsoverall som min mamma sytt åt Theodor. Jag älskar den, tycker att den är så himla söt och snygg. Den är gjord av min morfars gamla träningsoverall vilket gör att jag älskar den ännu mer. 
 
 

Näst sista augusti

Idag har jag som sagt varit ledig, älskar att jag valt att jobba 80% så jag hinner mysa med min lilla kille. Idag har vi myst, shoppat och fixat i huset. En himla bra dag, det har varit så varmt idag också, hoppas att de blir en varm och fin höst. Tänk i övermorgon är det september och vi bor bara i stugan i någon vecka till. Jag var precis nere på bryggan och fotade den vackra solnedgången. Jag är så himla tacksam över att bo här om somrarna alltså.
 

Mina fina killar

Jag har haft sån himla huvudvärk och yrsel de senaste dagarna. Så jobbigt alltså, tror det kommer från nacken. Så igår när jag kom hem var jag så trött och ville bara mysa med mina killar (där av inget blogginlägg). När Theodor hade somnat såg jag och Jonas på game of thrones i sängen och åt chips och dipp så mysigt. Jonas natta Theodor ikväll och jag styrker tvätt och inväntar idol. Å imorgon är jag ledig och ska få mysa med mina underbara killar hela dagen.
 
Älskar denna bilden från min instagram jag smyg tog på dom i somras när de gick en sväng i trädgården innan läggdags.