En liten brunbjörn

Denna underbara mjuka och gosiga kofta med småöron på har Theodors mormor gjort åt honom. Den passar han så himla bra, han är som en liten nalle. Och fotogalen som jag är så satte vi han såklart bland blåbären och där satt han gladeligen och smaskade medans jag fotade. Han är så himla duktig på att plocka bär alltså, och som han älskar det, eller ja han gillar allt ätbart!

En perfekt Lördag


 
Vi har haft en så himla underbar Lördag. Den startade med sovmorgon och morgongos i sängen, sedan gick vi in till Theodors mormor där vi åt storfrukost tillsammans. Dagen fortsatte med lite fix, promenader och Lotta på bråkmakargatan. I eftermiddags badade vi bastu och jag och Jonas tog oss ett dopp i havet. Även Theodor fick sitta en stund i bastun för första gången och han gillade det verkligen! En så underbar dag!

Nu är det dags för fredagmys

Just när jag skulle börja sovpromenaden med Theodor på förmiddagen så började det regna. Så typiskt, hade sett framemot att gå promenad. Men då packade vi in oss i bilen så Theodor somnade där och vi for ut till storheden och shoppade lite medans Theodor sov i vagnen. Sedan hade vi möte på banken för på måndag får vi tillgång till huset (!!!!) så nu har vi fixat försäkring och så, det är så himla mycket papper och viktiga (tråkiga och svåra) grejer som ska fixas. Nu sitter Theodor brevid mig och smaskar vinbär. Jonas är på spelning ikväll och jag har tänkt att Theodor ska få somna i min famn eftersom att jag vill se fångarna på fortet och vi har tvn i storstugan. Älskar att tvhösten börjar med massa roliga program. Så mysigt ♥
 
Theodor har blivit så himla fingerfärdig, ovan ser ni hans första teckning som han rita för någon dag sedan. Och sånna där leksaker som man ska sätta i rätt form i rätt hål är han så duktig på. När han får i en sätter han ut armarna och skrattskriker stolt, så sött!