En riktig sommardag!

Idag har det verkligen varit så varmt, 23 º i skuggan och nästan ingen vind alls. Så idag blåstes Theodors pool upp och invidgdes. Så härligt, först var han lite skeptisk, han är inte så mycket för vatten men efter ett tag släpptde det och han plaskade på, lekte med båtarna, hinkarna och vattenkannan. Även jag satte mig i poolen med honom, var riktigt skönt att sitta där och svalka, och så mysigt att bada med honom. Theodor somnade snabbt ikväll, helt slut av värmen tror jag. En sån härlig dag!
 

12 månader

 
Theodor blev ju 12 månader den 24 juni och det vanliga månaders inlägget kom ju inte då eftersom att vi såklart höll på med firande hela dagen. Jag valde att vänta till idag eftersom att vi har varit hos BVC så nu vet vi att han väger 10,5 kg och är 76 cm lång. Allt såg jättebra ut och ha fick även vaccin vilket gick bra, hoppas han slipper biverkan även denna gång. Bilden är dock tagen på rätta dagen, precis som alla andra månader, och jag ska snart sätta ihop ett inlägg med alla månaderna, så glad att vi tagit dessa bilder!
 
Han går jättebra och stadigt, massa steg och han har nu lärt sig att svänga riktigt bra. Han har visat en enormt stark vilja och älskar att leka och att vara med å hjälpa till. Han säger mamma, pappa, kisse, katt, hej, hejdå, där, den, nä, ja, nam nam. Han älskar mat och att få smaka, han ammas oftast 2 gånger på dagen samt morgon och kväll men de på dagen ska vi börja byta ut mot mellis. Han sover hela natten och 2 gånger på dagen. Det är så underbart att få följa hans utveckling alltså och han är så himla snäll och go.
 
Imorgon är det 1 årsedan han var beräknad, så tacksam över att det var just Theodor, vår underbara Theodor.
 

Några lugna dagar

Det har varit så mycket som har hänt den senaste tiden så nu har de varit skönt att bara vara hemma och ta det lungt. Det har varit lite regnit så vi har sett filmen me before you, hat kärlek till den verkligen, så fin men så sorglig! Vi har även sett sista avsnittet av skam, älskar verkligen den serien alltså, och jag tror inte att de var sista. Jag vet att de säger de men dem har sagt mycket som inte stämt. I övrigt så har vi lekt med lego och star wars svärdet. Nu skiner solen så idag är vi ute, så härligt, Theodor älskar verkligen att vara ute. Men just nu är vi inne och håller på att fixa ihop lite lunch. Hoppas ni har en jättebra dag!
 
 
psst. jag har en tävling på instagram i sammarbete med twistshake, klicka här för att komma dit.