Augustimånad

Ja då är det dags för nästa månadsplanering. Men innan de kollar jag tillbaka på Juli månads och nästan allt blev gjort! Och flera saker till, som bröllopet tillexempel, inbjudan kom dagen efter att jag publicerade juli inlägge. Det enda som vi inte gjort är att åka till Gammelstad och Hägnan, men de gör vi nog i Augusti och om inte så var vi i Juni så det känns helt okej. Men nu tar vi först och tittar på Augustis månadsbild i kalendern följt av planerna.
 
 
10-13/8 åker Jonas ner på way out west med kompisar.
 11/8 ska vi sälja (och köpa) på loppis.
13/8 börjar jag att jobba igen.
14/8 Theodor börjar förskolan igen.
17/8 ledig.
18/8 Uppstart med dansen.
21/8 firar vi 6 årig förlovningsdag och 1 år som husägare.
24/8 fyller min svärmor år.
27/8 är hela familjen ledig så då får vi se vad vi hittar på.
 
Det är nog det som är datumbestämt hitills men självklart kommer massa mera roligt att hända.

Bröllop

 
Igår eftermiddag lämnade jag Theodor med sin mormor och for iväg för att möta upp Jonas. Vi åkte sedan till Boden där Jonas kusin skulle gifta sig. Det var verkligen ett superfint bröllop, brudparet var så vackra och dukningen så fin. Ovan ser ni en bild på kortet jag gjort som vi gav brudparet. Vill ni se en bild på hur jag och Jonas såg ut så finns det på min instagram. Jag saknade Theodor så mycket men han hade det toppenbra med sin mormor i stugan. Han sov i sin säng och allt hade gått bra men han vaknade när vi kom hem och ville sova med oss, såklart fick han det.
 

Vaknade av åskan

Blogg.se verkade ha något tjorv igår, jag hade svårt att logga in samt spara inlägg så därav blev det inget inlägg igår.
Hur som helst så vaknade vi av en ordentlig åsksmäll igårmorse, följt av hårt regn. Theodor undrade lite vad det var som dundrade och vi svarade då att de var åska, sedan sa jag lite snabbt "kanske är det morfar som kör lastbil i himlen" så nu ser Theodor massor med lastbilar och traktorer i himlen.. Men ovädret var snabbt övergående och det blev en solig och fin dag. Idag har vi också haft en fin dag, det är ju någotvist med fredagar alltså, även på semestern, men extra nu när Jonas börjar jobba, annars är jag otroligt dagvild. Men ikväll kommer ju något fint, ska ni se på blodmånen kl 21.30? Det ska jag försöka göra. Imorgon kommer heller inget inlägg för då ska jag och Jonas på bröllop, ska bli så himla kul, jag har faktiskt aldrig varit på något tidigare. Hoppas allt är fint med er, kram.
 
 
Idag är det även Lucas 11 årsdag. Här kan ni läsa ett inlägg om Lucas, historien om varför han kom till oss är lite speciell.