Reumatimsen

Jag har känt ett tag nu att ett skov är pågång. Jag tappar saker, blir trött, får värk i lederna och sedan blir det bara värre och värre. Jag har försökt förebygga på alla sätt jag kan men igår kände jag mig som ett riktigt åskmoln. Jag hade så ont och då blir jag trött och på dåligt humör. Så jag bestämde mig faktiskt redan igårkväll för att vara hemma från jobbet idag. Det känns hemskt då vi är så få på jobbet men jag känner att jag måste lyssna på kroppen och stoppa i tid så att jag förhoppningsvis inte blir borta så länge. Idag vakande jag så sent, blir verkligen helt däckad när jag är i ett skov. Så nu har precis fått i mig lite mat och skrvit det här inlägget vilket tog rätt lång tid haha, men det är bra att hålla händerna i lite rörelse. Men jag har så fruktansvärt ont och ska snart ta och gå lägga mig å vila en stund till.
 
 
När jag kom hem från jobbet igår, nära till tårar pga värk å trött, så låg ett kuvert till mig på bordet. Från min älskade son som hade ritat teckningar till mig. Alltså huur söt, precis det jag behövde.

Kommentarer:

1 Linnéa :

Åh sååå jobbigt, reumatisk värk ska man inte ha som ung ju 😩. Men gulligaste sonen som ger mamma en massa kärlek ❤️

Svar: jo :( ja, jag fick dignosen när jag var runt 20 men har nog haft det sedan tidiga tonåren
Pauline Hurtig

2 johanna:

Åh usch, måste vara tufft<3 Men så gulligt av din son att ge en liten present<3

Svar: jo :( verkligen <3
Pauline Hurtig

3 Jennie:

Gulligt av din son att ge dig teckningar.

Svar: ja jätte :)
Pauline Hurtig

4 Tina:

Men fy vad jobbigt! Du gjorde helt rätt i som stannade hemma från jobbet, hälsan är viktigast! Ne men så söt,det får en sååå lycklig! Hoppas du mår bättre snart fina du! Kram <3

Svar: ja det är ju det <3 ja :D tack snälla
Pauline Hurtig

5 Alice:

Usch då, hoppas att det går över snart! <3 Helt rätt att du var hemma. Så himla gulligt av honom att rita teckningar till dig!

Svar: ja.. tack! <3 ja verkligen :)
Pauline Hurtig

6 rolf:

Ahh vad gullig han är. Smärta är milt sact ett rikgigt otyg.🌹

Svar: verkligen! :) oja :(
Pauline Hurtig

7 Ullie:

åhh att de vet va man behöver <3
stort krya på vet ju hur du har det . ja har ofta såna halva vantar om du vet hur ja menar Det gör så mycket oxå att vara varm om handlederna säg till så visar ja bild på mina annars

Svar: jo :) tack, jo jag har sånna med men jag får så ont av de
Pauline Hurtig

8 dixiwonderland.com:

Lider så med dig :( Vet själv när jag får problem med min arm och inte kan använda den utan att det exploderar av smärta och sitter i länge. Det är hemskt. En frisk kropp är allt man önskar.

Svar: <33
Pauline Hurtig

9 Sarah:

Så jobbigt :/

Svar: jo :(
Pauline Hurtig

10 Tess :

Fy stackare vännen jag hoppas att du blir bra snart ❤️ Jag kan inte ens föreställa mig hur det är. Kramis ❤️❤️

Svar: tack så mycket <3
Pauline Hurtig

11 lisa:

Nej men stackare. Hoppas du mår bättre snart .

Svar: tack!
Pauline Hurtig

12 Jasmine:

<3 Ledsamt att du har en period då du känner av din reumatism. Hoppas att du snart mår bättre. Tack för att du delar med dig av hur det är för dig. Kanske kan jag med tiden också lära mig hur skoven känns, för mig.

Svar: Tack för att du tog dig tiden att lämna en kommentar.

Kram

Svar: ja :( tack! ja precis det gäller ju att på något sätt göra sig bekant med sjukdomen och lära sig att känna igen tecken när det är dags att stoppa
Pauline Hurtig

Kommentera här: