Caia Cosmetics

Jag har en del smink från Caia Cosmetics, Biancas Ingrosso mdf. sminkmärke och jag gillar verkligen produkterna och tänkte gå igenom alla jag har och vad jag tycker om dom.
 
 
Bibbz singature eye palett
Alltså jag älskar denna, använder bara den, tycker den ger en så snygg och naturliglook. Den bländar så fint och jag bara älskar färgerna, London börjar ta slut i min palett. Kommer absolut att köpa denna igen.
 
Bibbz boom boom lashes
Köpte först bara denna mascara då jag har rätt så natruligt böjda fransar. Men kände lite mjäh. De blev inte så stor skillnad, har andra mascaror jag gillar mer.
 
Vanz va va volume
Så jag beställde även Vans. Och wow, vad jag älskar denna. Den ger så långa fina fransar. Kommer definitivt att köpa denna i framtiden, enbart.
 
Flytande läppstivt My darling
När läppprodukterna släpptes köpte jag inget, jag är inte så mycket för att ha på läpparna. Men sedan gjorde jag beställning på mascarorna och då fick ett flytande läppstift följa med. Nämligen My Darling. Jag gillar det verkligen, en natrulig färg som är så skön på läpparna.
 
Facepalett Edgy
Jag valde faktiskt att köpa paletten Edgy. Egentligen för mörkför mig men jag tycker den är så snygg nu när jag är lite sommar brun. Älskar de solkyssta skimmret som highligtern ger mig. Counturen, Bronzern och rougen är fakitskt helt perfekt i tonen.
 
Caia Necessär
Denna fick jag i julklapp av Jonas och den är verkligen så bra. Den rymmer mycket, går att fälla ut så man ser allt och är så snygg.
 
Alltså jag älskar verkligen Caias produkter, kvalitén är så bra och förpakningarna så snygga. Ser framemot att se vad nästa släpp blir.