Julklappstips: Upplevelsepresenter

Inlägget är i sammarbete med https://www.happy-day.se/
 
Jag gillar verkligen inte det här med att köpa onödiga grejer bara för att man vill ge någon en present. Det händer ju då och då att man verkligen inte kommer på någon bra present, de flesta har ju liksom redan allt de behöver och vill ha. Då är det ju så lätt att man bara köper någonting. Men tänk då att istället ge någon en upplevelse. Det är ju verkligen hur kul och bra som helst. På https://www.happy-day.se/ finns det massor av olika upplevelser som en kan göra själv eller ge bort. De har verkligen så mycket roliga och lyxiga grejer som man kanske aldrig ens skulle komma att tänka på annars. Liksom chokladprovning, ölprovning, helikoptertur, room escape och massa andra häftiga grejer. Är du osäker på vad personen skulle gilla så kan de ju själva få välja. Alltså hur kul?!
 
Jag valde att ge en upplevelse till en underbar vän till mig som har de lite kämpigt och jag tänkte att hon skulle bli glad av att få en rolig upplevelse och de blev hon verkligen! 
Jag gav det till min vän nu bara mitt i allt, men att ge detta som julklapp tycker jag verkligen är en toppen grej. Jag själv vet då att jag skulle bli så glad för det. Så ett julklapps tips från mig till er är uppleverser hos https://www.happy-day.se/ Vad skulle du välja för upplevelse?