Gårdagen

Igårmorse for jag och mamma på en bussresa till Haparanda med villaägarna. Den resan brukar göras i slutet av november varje år och vi har varit med många gånger tidigare. I år kändes det extra roligt eftersom att jag och Jonas flyttar på fredag och inköpslistan var lång.
En fullproppadvagn och en kärra med möbler, detta var då bara mina grejer men mamma hade dock inte lika mycket i sina vagnar. Vi såg nog rätt roliga ut när vi gick där och släpade på två vagnar var.
Till traditionen hör även att vi, efter all shopping, far till Kukkolaforsen och äter julbord. Själva maten är ingenting för mig då jag inte gillar julbord, men jag klarar mig gott och väl på prinskorvar och knäcke bröd. Utsikten är helt fantastisk men svårfotad, på andra sidan den vackra forsen ser man Finland.
Här syns vad jag hade i shoppingvagnen, insåg att allt gick i gråskala, haha. Sedan köpte jag även, skrivbord, soffbord, pallar, byrå och lite så.
Vi hann även springa in på Ittala outlet där jag köpte årets vintermuminmugg och en muminpepparkaksform. Samt lite fina mon ami grejer.
En mycket lyckad och mysig dag.