Fyndat

Idag var det äntligen dags för Arcus Fyndmarknad, det är en jättestor inomhus loppis. Det har ju pga. pandemin inte varit på jättelänge så nu kändes det extra kul. Men samtidigt så märkligt att se så mycket folk på samma ställe, så ovant. Men det gick faktiskt rätt bra att hålla avstånd.
 
 
Theodor var precis som sin mamma och mormor superpeppad. Han hade laddat upp med sin ryggsäck som han var redo att fylla med fynd. Å det gjorde han. Redan första raden hittade han en stoor låda fylld Bionicle, han blev så lycklig att han fick köpa den. Den vägde mycket så jag fick gå ut i bilen med den haha.
 
 
Theodor blev lite trött i benen och red stundvis på min rygg medans han fortsatte att fynda. Han köpte lego minecraft för 5 kr (vi har sagt nej till just minecraft lego eftersom att de redan är som lego och går att bygga av de delar han har, men 5 kr gick ju som inte att säga nej till å nu fick han en gubbe med, så nöjd!). Han köpte även pokemonkort, minecraft figurer, en stor bakugan och en bok med LasseMaja.
 
 
Jag själv fyndade ingenting men det var så roligt ändå, å så kul att se Theodor så glad över allt. Vi hade verkligen en så roligt och mysig dag.